MENIU CAUTĂ

Sorin Bochis, pilotul supraviețuitor din accidentul aviatic din Suceava, se zbate între viață și moarte

Distribuie

Sorin Bochiș, pilotul supraviețuitor din accidentul aviatic din Suceava, se zbate între viață și moarte. Starea lui s-a agravat către limita critică iar prognosticul medicilor este extrem de rezervat. Pilotul a fost grav rănit cum nouă zile, după ce două avioane s-au ciocnit în aer, la antrenamentele pentru mitingul aviatic de la Frătăuții Vechi. Pilotul Cornel Marinescu, care se afla la manșa celui de-al doilea avion, a decedat pe loc.

Sorin Bochiș, pilotul supraviețuitor din accidentul aviatic din Suceava, este în continuare în stare critică, iar situația lui a evoluat negativ.

„Din păcate, starea pacientului s-a agravat. Nu știm ce se va întâmpla, că nu suntem Dumnezeu, dar cert este că starea sa este agravata, prognosticul fiind extrem de rezervat”, a declarat dr. Florin Grămada, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie „Nicolae Oblu”, pentru Mediafax. Pilotul Sorin Bochiș este monitorizat de opt medici de la momentul internării.

Sorin Bochiș, pilotul rănit grav în accidentul aviatic din Suceava, are 53 de ani și este din Timișoara. Acesta lucrează ca pilot în cadrul unei mari companii aeriene, dar și la Clubul de Aviație Cioca din Timișoara, unde este pilot de acrobații.


VIDEO LIVE / Ziua Marinei 2018, cel mai mare spectacol naval al anului. Klaus Iohannis, prezent la manifestări


 

Citește mai multe despre sorin bochis și Aici CITEŞTI CELE MAI NOI ŞTIRI despre TRAGEDIA DIN APUSENI! pe Libertatea.

Comentarii