Mergi direct la conținut »
Sorin Oprescu, despre cazul medicului fals: "E un escroc. Birocrația a învins autoritatea"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Sorin Oprescu, despre cazul medicului fals: "E un escroc. Birocrația a învins autoritatea"

Sorin Oprescu, despre cazul medicului fals: „E un escroc. Birocrația a învins autoritatea”

Medicul chirurg Sorin Oprescu a declarat marți la România TV că în cazul medicului fals Matteo Politi, cunoscut sub numele de Matthew Mode, "birocrația a învins autoritatea", acuzând un derapaj al birocrației.

„Este un escroc. (…) Birocrația a învins autoritatea. Este vorba despre derapajul birocrației. Sunt convins că ministrul Sănătății va ancheta acest episod, pentru că nu face altceva decât să adauge bile negre acestui sistem sanitar. Se întâmplă și d-astea. (…) Trebuia să-l descopere șeful structurii DSP. De ce i s-a eliberat codul și parafa fără să aibă toate documentele necesare?”, a spus medicul chirurg Sorin Oprescu.

Libertatea a dezvăluit în ediția de astăzi că, de un an de zile, un fals medic de chirurgie plastică lucrează la patru clinici din București. Ministerul Sănătății i-a dat aviz escrocului italian Matteo Politi, care a ajuns să opereze de zeci de ori în România, chiar și la spitalul privat Monza, deși nu are studii de medicină! A fost depistat de asistente că nu știa să-și pună mănușile!


CITEȘTE ȘI: Tânăra moartă în Germania după cinci ani de comă va fi înmormântată în satul natal. Familia a primit un ajutor de urgență de 1.000 de lei


 

Close
Închide
  Close