Mergi direct la conținut »
FOTO | Soția lui «El Chapo» se pozează în bikini, la plajă, în timp ce soțul ei își așteaptă condamnarea Galerie foto
3imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Soția lui «El Chapo» se pozează în bikini, la plajă, în timp ce soțul ei își așteaptă condamnarea

FOTO | Soția lui «El Chapo» se pozează în bikini, la plajă, în timp ce soțul ei își așteaptă condamnarea

În timp ce soțul ei își așteaptă pedeapsa într-o închisoare de maximă securitate din New York, fosta regină a frumuseții Emma Coronel Aispuro, soția lui “El Chapo”, își arată formele voluptuoase pe Instagram, într-o fotografie incendiară făcută la plajă. 

Soția lui Joaquin “El Chapo” Guzman este deseori fotografiată în haine care să-i arate formele. Totodată, ea își mai accesorizează ținutele cu bijuterii sau genți foarte scumpe, scrie The Sun.

“El Chapo” s-a îndrăgostit de Emma Coronel la vârsta de 47 de ani, în timp ce aceasta era cu 30 de ani mai tânără. La 29 de ani, Emma are deja gemene cu regele drogurilor, pe care le-a născut în 2011. Fetițele au primit cetățenie americană pentru că s-au născut într-un spital din Los Angeles.

Luna trecută, Emma s-a pozat cu un teanc de bani la petrecerea dată cu ocazia zilei de naștere a fiicelor sale.

“Povestea este ireală. Se laudă peste tot cu bogăția ei”, spune un agent antidrog din SUA.

“El Chapo” este considerat unul dintre cei mai de temut traficanți de droguri și a fost acuzat de uciderea a mii de oameni în timp ce strângea miliarde de dolari din vânzări de cocaină.

Procesul său va începe în luna noiembrie, într-un tribunal din Brooklyn, New York.


CITEȘTE ȘI: Joc pe calculator despre discriminare. Cine ajunge primul la finish: homosexualul, romul, punk-istul sau corporatistul?


FOTO: INSTAGRAM

Close
Închide
  Close