Mai exact, el vorbește despre „cazul de groază” al Vioricăi Dăncilă, care refuză să demisioneze de la conducerea PSD, deși a înregistrat cel mai slab scor din istoria partidului la prezidențiale.

„Și bineînțeles că a scos și cea mai cretină frază pe care o spun oamenii în astfel de situații: «Ăăă, să știți că eu nu plec la greu. Nu las partidul de izbeliște în aceste momente dificile…»”, afirmă realizatorul Starea Libertății.

Dragoș Pătraru continuă, în stilul caracteristic:

„Păi, tu ești greul. Tu ești problema. Nu e ca și cum mașina a căzut în lac și ajuți la scoaterea ei. Nu, tu o ții la fundul apei. Ești parte din problemă”.

El vorbește și despre discuțiile din sânul partidului legate de înlăturarea acesteia de la conducerea PSD: „Mda, și-apoi, stai și fă presiuni pe Dăncilă să demisioneze. Dă-i cu ședințe, strânge-o cu ușa!”

Citeşte şi:

Ziua confruntării. Viorica Dăncilă, aşteptată să îşi dea demisia astăzi de la şefia PSD

Cealaltă față a sondajelor exit-poll. Cum îi conving operatorii institutelor de sondare pe oameni să le spună cu cine au votat

Gabriela Firea s-a delimitat de ”Cex-ul paralel” al lui Ciolacu. Lideri PSD din teritoriu negociază debarcarea Vioricăi Dăncilă

Premieră mondială! Anunțul făcut de Marian Drăgulescu în urmă cu câteva momente
GSP.RO

Premieră mondială! Anunțul făcut de Marian Drăgulescu în urmă cu câteva momente

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci