„E ca un mecanic: Alo, nea FMI, vino, bre, te rog io pe matale, vino să te uiți puțin și la Codul nostru Fiscal. Troncăne, nu știu ce dracu are. Daaa, și se aude așa și un hârâit, cred că e de la TVA…”, spune Dragoș Pătraru.

În loc să eficientizeze sistemul de colectare a taxelor și impozitelor, guvernul apelează la ajutor extern, și încă la unul care nu o singură dată s-a dovedit prost inspirat.

„Să ne înțelegem: FMI este o echipă de gropari, niște ciocli mondiali: ai datorii, ai probleme economice? Nu-i nimic, venim noi, niște contabili la costum și-ți spunem așa: taie tot, rămâi pe deficitul ăsta, în 3000 de ani te faci bine. Aa, și neapărat vinde tot, daaa, privatizează tot, și pietrele de pe marginea drumului vinde-le dacă poți. Nu există rău mai mare pentru populație decât să ajungi la mâna FMI”, avertizează Pătraru.

Citeşte şi:

Experta Laura Sitaru, despre răzbunare la radicalii musulmani: “Există un respect desăvârşit pentru statutul de martir care, oricât ni s-ar părea de paradoxal, este râvnit şi invidiat”

Primăria lui Firea a trimis spitalelor un regulament prin care îi poate da afară pe angajații care reclamă abuzurile sau corupția! Firea: „Nu cunosc regulamentul”

Un fost coleg al jurnalistului belgian Danny Huwe, ucis în Revoluția din 1989, face apel la autoritățile române: „Puneți-i numele înapoi pe monument!”

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism