De Maria Voinea,

„«La ce fac rău cătușele doamnei Pintea?», se întreabă o eminență cenușie a presei românești. Cu alte cuvinte: cu ce te afectează, femeie, la boală? Hai, demonstrează-ne că acele cătușe ți-au agravat cu ceva boala. Wow, am mai văzut cruzime dusă la acest nivel la copii, atunci când ard furnici cu lupa”, spune Dragoș Pătraru.

Jurnalistul insistă pe faptul că discuția pe această temă trebuie să fie principială, nu despre Sorina Pintea.

„Eu zic că este despre ce părere avem noi, ca societate, legat de faptul că un om bolnav este dus de la arest la spital în cătușe. Cum ni se pare când vedem un om suferind în cătușe, cum credem că se vede asta dinspre copii și așa mai departe”, a explicat acesta.

„Nu despre asta e vorba, a mia oară, nu despre asta e vorba. Iar aici e de datoria autorităților – miniștri și șefi de partide, să vorbească explicit despre asta: cetățeni, nu ne-am adunat aici să dăm șuturi în fund unui om în drumul spre proces”, a continuat Pătraru.

Citeşte şi:

Starea Libertății | Dragoș Pătraru, despre intervenția lui Marcel Vela și Costache în cazul Sorina Pintea: “Oare cei doi nu ar trebui să ne spună și ce zice legea?”

Starea Libertății | Dragoș Pătraru, despre cine guvernează țara: „A devenit Curtea Constituțională cea mai șmecheră instituție”

Starea Libertății | Dragoș Pătraru a găsit soluția la poluarea din București: „Ideal ar fi, dacă puteți, să nu respirați deloc”

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur