26 Oct. 2017 20:21

Țestoasa Jonathan, cea mai bătrână ființă vie din lume, este gay

Distribuie

La vârsta de 186 de ani, țestoasa Jonathan este cea mai bătrână ființă vie din lume, dar nu a avut niciodată pui. Motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru a fost un mister până recent când s-a aflat că este gay, scrie Metro.co.uk.

În ciuda faptului că și-a petrecut o mare perioadă din viață alături de partenera sa, Frederica, Jonathan nu a avut niciodată copii, iar acest lucru i-a intrigat mereu pe specialiști.

Răspunsul la întrebare s-a dovedit a fi unul la care nu s-a gândit nimeni, Frederica este de fapt mascul, iar Jonathan, cea mai bătrână creatură vie din lume, este gay.

cea mai bătrână ființă vie din lume este gay

Jonathan trăiește pe insula Sfânta Helena, fiind adus aici în 1880 din insulele Seychelles. A întâlnit-o pe Frederica (botezată acum Frederic) în 1991, când aceasta a fost primită de guvernatorul Sfintei Helena în dar de la consulul francez și de atunci au fost prieteni.

În mod surprinzător, nimeni nu a realizat că Frederic este de gen masculin până recent când a fost supus unei examinări amănunțite. Concluzia a fost că Jonathan este gay și de aceea nu a fost atras de femele și drept urmare nu a avut pui.

Jonathan este considerat o legendă şi se poate spune că a văzut multe la viaţa sa. A prins încoronarea a opt monarhi britanici şi desemnarea a 50 de premieri. A ajuns pe insulă, în 1882, la vârsta de 50 de ani, împreună cu alte două ţestoase, dar numai


Citește și: Care sunt șansele să aflăm cine l-a omorât pe Kennedy, după desecretizarea dosarului JFK


Loading...
Comentarii