MENIU CAUTĂ
09 Noi. 2016 13:09

Serialul The Simpsons a prezis alegerea lui Donald Trump în urmă cu 16 ani | VIDEO

Distribuie

Alegerea lui Donald Trump preşedinte al Statelor Unite ale Americii a fost prezisă de serialul de televiziune ”The Simpsons” în urmă cu 16 ani, în episodul ”Bart to the Future”, relatează metro.co.uk. Miliardarul a reușit să șocheze în întreaga lume, după ce a câștigat alegerile prezidențiale din SUA.

LIVE TEXT | Donald Trump este noul președinte al SUA

În episodul Bart to the Future', personajul Bart are o viziune despre America, peste 30 de ani. Sora lui, Lisa, este aleasă președinte după un mandat dezastruos al predecesorului ei, Donald Trump.

Am prezis că va fi președinte în 2000, deoarece Trump era cea mai absurdă alegere pentru funcția de președinte la care ne-am gândit atunci, iar acest lucru încă este adevărat', a declarat creatorul serialului The Simpsons, Matt Groening.

'Familia Simpson/ The Simpsons' va doborî recordul de longevitate pentru un serial de televiziune din Statele Unite, după ce producătorii de la postul Fox au anunţat că sezoanele 29 şi 30 ale serialului animat sunt în pregătire.

Serialul 'The Simpsons' a debutat sub forma unui segment umoristic în emisiunea 'The Tracey Ullman Show'. Întrucât s-a dovedit extrem de popular în rândul telespectatorilor, producătorii au decis ca 'Familia Simpson' să devină un serial independent, care a început să fie difuzat în decembrie 1989.

Sumar:

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 18 februarie 2019
Comentarii