EXCLUSIV | «Fetița cu chibrituri», la mâna vrăjitoarelor | A dispărut cu zece ani în urmă, iar principalul suspect a fost un polițist

29 februarie 2016 23:30 De: ,

Andreea Simona ar fi trebuit să împlinească 20 de ani luna următoare. Dispărută de 10 ani, fetiţa din Miercurea-Ciuc al cărei caz seamănă destul de mult cu cel al Elodiei a luat o întorsătură incredibilă.

Anul trecut, în vară, o veste incredibilă i-a dat speranţă unei mame din Miercurea-Ciuc, care îşi aştepta acasă copila dispărută de 9 ani. Poliţiştii au anunţat-o că nu se vor da bătuţi şi că vor intensifica căutările micuţei Andreea Simona, dispărută, fără urmă, în drum spre magazin, unde mergea să cumpere chibrituri.

În urma ei nu au rămas decât diplomele de la şcoală, carnetul de note şi câteva foi de matematică pe care exersa tabla înmulţirii. Evident, şi multe semne de întrebare cu privire la unde ar fi putut pleca sau cine ar fi putut s-o răpească. Anturajul Ioanei Munteanu, mama Andreei, nu era foarte vast, mai ales că abia se mutase în Miercurea-Ciuc. Cu toate astea, femeia a început să aibă propriile bănuieli care i s-au confirmat ulterior, spune ea, nu doar de autorităţi, ci şi de vrăjitoare.

Mi-au spus că persoana care mi-a răpit fata are început de chelie şi numele său începe cu litera T”, susţine mama Andreei. Bărbatul suspectat atât de ea, cât şi de poliţie s-a dovedit a fi un poliţist pe nume Tiberiu Burcuţa, un prieten al femeii. Acesta nu a recunoscut iniţial că s-a întâlnit cu Andreea în ziua dispariţiei, dar iubita lui l-a dat de gol când a mărturisit că în acel interval orar nu se afla acasă, iar Ioana Munteanu a reuşit să smulgă de la el mărturisirea că s-au întâlnit la magazin. Însă nimic mai mult.

Poliţistul a fost eliminat din anchetă

Ancheta în acest caz a fost ţinută mai mult în sertarele anchetatorilor, iar anul trecut, când Andreei i s-a făcut un nou portret-robot, adaptat vârstei pe care o are acum, mama ei chiar credea că va primi mai multe semne care s-o identifice. Şi a primit unul surprinzător.

“Am aflat recent că Tiberiu Burcuţa nu mai este suspect în acest dosar care a ajuns acum la Bucureşti. Şi pentru că alte informaţii nu am primit, am mers la clarvăzătoare, dar şi la preoţi şi mi-au spus că o voi găsi pe Andreea, dar să mai aştept puţin”, ne-a povestit mama fetiţei.

Tiberiu Burcuţa nu a fost suspendat niciodată din funcţie, iar acum profesează tot ca poliţist. Ba mai mult, după spusele Ioanei Munteanu, agentul o salută de fiecare dată când se intersectează cu ea.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro