Mergi direct la conținut »
SUA se pregătesc pentru mutarea ambasadei la Ierusalim. Au fost amplasate deja indicatoare în oraș
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > SUA se pregătesc pentru mutarea ambasadei la Ierusalim. Au fost amplasate deja indicatoare în oraș

SUA se pregătesc pentru mutarea ambasadei la Ierusalim. Au fost amplasate deja indicatoare în oraș

SUA se pregătesc pentru mutarea ambasadei la Ierusalim, iar în acest sens au fost amplasate deja indicatoare în oraș. Pe acestea scrie ”Ambasada SUA” în trei limbi, notează Reuters.

Martorii citați de agenția de presă britanică susțin că au văzut, luni, cel puțin trei indicatoare pe care scrie ”Ambasada SUA” în Ierusalim. Acestea au fost amplasate în apropierea clădirii consulatului american din sudul Ierusalimului.

Indicatoarele, scrise în engleză, ebraică și arabă, au fost instalate de muncitori aproape de clădirea consulatului american care se află în sudul Ierusalimului și care va găzdui ambasada,cu o săptămână înainte de data la care ar fi trebuit să se inaugurezenoua ambasadă.

Guatemala este prima țară care și-a arborat steagul în Ierusalim, încă de săptămâna trecută. Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a anunțat într-o postare pe Twitter că steagul țării a fost deja arborat pe locul în care va funcționa noua misiune diplomatică peste două săptămâni, scrie RT.

Marți, noua ambasadă a Guatemalei din Ierusalim a ridicat steagul național deasupra clădirii care își va începe oficial activitarea la 16 mai, la doar două zile după ce SUA intenționează să își mute ambasada din Tel Aviv.

Citește și: VIDEO EXCLUSIV. Matteo a ajuns celebru în China din întâmplare! “Un tânăr s-a filmat pe piesa mea și filmulețul s-a viralizat”


Close
Închide
  Close