Concursul este organizat de S.C. Ringier Romania S.R.L. cu sediul social în Bucureşti, Bd. Dimitrie Pompeiu, nr. 6, sector 2, Bucureşti, înregistrată la oficiul Registrul Comerţului sub nr. J40/10882/1996, având cod fiscal RO9060359 şi cont bancar nr. RO87ABNA4100264100055626, deschis la RBS BANK. Campania promoţională se va derula în conformitate cu prezentul regulament care este obligatoriu pentru toţi participanţii. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament pe parcursul derulării campaniei.

Art. 2. Durata campaniei şi aria de desfăşurare

Acest concurs se va desfăşura in publicatia Libertatea pe durata a 4 (patru) saptamani consecutive, începând cu data de 1 aprilie 2009 si incheindu-se in data de 30 aprilie 2009. Participarea la concurs se poate realiza prin expedierea talonului publicat in ziarul Libertatea.
Concursul se desfasoara pe întreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania, mai putin angajatii societatilor SC Ringier Romania SRL si ai companiilor implicate in desfasurarea promotiei (agentii de publicitate, companii de distributie, furnizori de servicii necesare desfasurarii campaniei promotionale), precum si rudele lor pana la gradul IV.

„Prin noi înșine”, etapa pe bani. Membrii și simpatizanții PNL au contribuit cu 10,51 de milioane de lei la partid, statul a dat 74,91 de milioane de lei
Recomandări
„Prin noi înșine”, etapa pe bani. Membrii și simpatizanții PNL au contribuit cu 10,51 de milioane de lei la partid, statul a dat 74,91 de milioane de lei

Art. 3. Mecanismul campaniei

În fiecare editie a ziarului Libertatea va fi publicat un talon de concurs. Participantul trebuie sa completeze talonul cu datele personale. Taloanele trebuie completate în întregime, conform indicaţiilor.
Taloanele necompletate nu vor fi luate în considerare si vor fi declarate nule. Decupati talonul. Trimiteti talonul intr-un plic la adresa O.P 18, C.P 10, cod 014770, sector 1, Bucuresti. Data limita a postei va fi indicata in talonul respectiv. Nu sunt acceptate decât taloanele din ziar. Copiile nu sunt luate în calcul. Taloanele completate corect care sunt primite pana la data limita pentru fiecare secţiune vor participa la tragerea la sorti a premiilor zilnice.
Trimitand mai multe taloane, veţi avea mai multe şanse de a câştiga. Puteti trimite mai multe taloane intr-un plic deoarece toate toaloanele vor fi extrase din plicuri, extragerea efentuandu-se dintre taloane din dintre plicuri.

Art. 4. Premiile

Premiile concursului vor fi oferite conform urmatoarei programari:

· Data limita a postei: 6 aprilie 2009, pentru prima extragere

· Data primei extrageri: miercuri, 8 aprilie

· Publicarea castigatorilor: in ziarul Libertatea, zilnic, incepand cu data de 10 aprilie

· Data limita de revendicare a premiilor: 31 mai 2009.

Culisele planului privind retragerea lui Piedone. Negocieri la cuțite între PSD și partidul lui Dan Voiculescu
Recomandări
Culisele planului privind retragerea lui Piedone. Negocieri la cuțite între PSD și partidul lui Dan Voiculescu

Data limita a postei pentru fiecare extragere in parte vor fi mentionate in taloanele din ziar.
Toate taloanele care nu au fost desemnate castigatoare vor participa si la extragerile urmatoare.

Premiile concursului (4 saptamani)

– 84 DVD playere (timp de 4 saptamani vor fi oferite cate 3 DVD playere in fiecare zi)
– 28 masini Mitubishi,  in fiecare zi cate o masina
Exceptie fac zilele de 19 si 20 aprilie cand ziarul Libertatea nu apare pe piata, datorita sarbatorilor de Paste.

Valoarea totala a premiilor: 1,438,030 lei brut.

Numele câştigătorilor vor fi publicate in ziarul Libertatea si pe site-ul www.libertatea.ro in fiecare zi, incepand cu data de 10 aprilie.
Pentru a putea intra in posesia premiului, castigatorul trebuie sa sune la numarul de telefon 021/ 20.93.360, in saptamana imediat urmatoare, de luni pana vineri, in intervalul orar 9:00  – 18:00.

Pentru validare se vor oferi urmatoarele informaţii: numele si prenumele, codul numeric personal, seria si numarul de buletin, adresa (domiciliul stabil). Dupa validarea telefonica, castigatorii vor fi contactati de catre un reprezentant Ringier pentru a se prezenta la sediul companiei si pentru a putea intra, efectiv, in posesia premiilor.

In cadrul acestei campanii, nu este posibila inlocuirea premiilor cu contravaloarea acestora in bani sau cu alte beneficii.

Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO
Recomandări
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

La tragerile la sorti in urma carora se vor desemna castigatorii premiilor vor participa toate taloanele completate corect si complet.

Art. 5. Temeiul legal

Prezentul regulament se desfasoara în conformitate cu Legea 650/2002 pentru aprobarea Ordonanţei de Guvern 99/2000 privind comercializarea produselor şi serviciilor pe piaţă. Orice eroare în declararea datelor personale nu atrage răspunderea Organizatorilor. Ca atare, aceştia nu au niciun fel de obligaţie în cazul furnizării unor date eronate care au dus la imposibilitatea transferului în condiţii normale a premiului.

Prin participarea la acest concurs, participanţii sunt de acord ca datele lor de identitate (nume, prenume, adresă, CNP, număr telefon, varsta, ocupaţie, adresa e-mail) să intre în baza de date a organizatorului – SC Ringier Romania SRL conform legii 677/2001 si a partenerilor acestuia, acestea putând fi folosite pentru activităţile de marketing ale acestora.

La cererea explicita a participantului, adresata la numarul de telefon: 021-20.93.360, societatea se obliga sa actualizeze, sa stearga sau sa informeze participantul  in legatura cu datele  personale.

Art. 6. Mărcile şi produsele participante

În acest concurs sunt implicate marcile Mitsubishi si Libertatea.

Art. 7. Dreptul de participare

În cazul în care câştigătorul unuia dintre premii este minor (cu vârsta sub 18 ani), acesta va fi îndreptăţit să intre în posesia premiului doar cu acordul scris al părinţilor sau al tutorelui sau legal, iar în cazul în care câştigătorul unuia dintre premii este incapabil de drept (ca urmare a unei alte situaţii decât neîmplinirea vârstei de 18 ani), acesta va fi îndreptăţit să intre în posesia premiului numai cu acordul scris al tutorelui său legal.
Nu au drept de participare la această campanie angajaţii organizatorului, precum şi cei ai partenerilor acestuia, care sunt implicaţi în organizarea şi desfăşurarea concursului, şi nici rudele de gradul I si II ale persoanelor fizice generic individualizate anterior.
Participarea la concursul desfasurat Libertatea in perioada 1-30 aprilie 2009 şi/sau revendicarea oricărui premiu confirmă acceptarea necondiţionată a fiecărui participant ca numele, fotografiile şi materialele filmate cu participanţii şi câştigătorii să poată fi făcute publice şi folosite de organizator în scop publicitar, nelimitat teritorial şi/sau temporal, precum şi prin utilizarea oricărei modalităţi de promovare (ex. internet, afişaj stradal etc.).
Prin participarea la concurs, persoanele fizice în cauză acceptă în mod necondiţionat şi explicit ca datele personale de identificare să fie utilizate şi stocate într-o bază de date, aceasta putând fi folosită de organizator sau subcontractanţi ai acestora, ulterior, în cadrul altor aplicaţii similare, de marketing direct, etc.
La cererea scrisă a participantului, datată şi semnată, expediată pe adresa Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 6, Sector 2, Bucureşti.
Organizatorul se obligă:
– să confirme solicitantului, în mod gratuit pentru o solicitare pe an, dacă prelucrează sau nu datele sale personale;
– să rectifice, să actualizeze, să blocheze sau să şteargă datele a căror prelucrare nu este conformă cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, în mod gratuit;
– să transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispoziţiilor Legii nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.
În cazul unor potenţiale litigii apărute între organizator şi participanţii la concurs, acestea vor fi soluţionate pe cale amiabilă. În caz contrar, litigiul va fi înaintat spre soluţionare instanţelor judecătoreşti competente române de la sediul organizatorului.
Prezentul concurs se desfăşoară în acord cu prevederile Codului Fiscal al României în vigoare.

Acordarea premiilor

Listele castigatorilor concursului vor fi publicate conform planului mai sus mentionat. Pentru acordarea premiului se vor confrunta datele din talonul si plicul castigator, cu cele din buletinul castigatorului. Daca acestea nu corespund, premiul nu se va putea acorda acelui participant. In cazul in care datele sunt identice, castigatorul va semna un proces verbal cu organizatorul concursului si apoi va intra in posesia premiului. Datele limita de revendicare a premiilor sunt mentionate in planul de mai sus.

Premiile ce constau in produse nu se pot compensa in bani.

In cazul in care castigatorul este minor sau o persoana lipsita de capacitate de exercitiu sau cu capacitate de exercitiu restransa, acesta este indrepatit sa intre in posesia premiului numai daca este insotit de un parinte sau de reprezentantul legal, acesta din urma va semna o declaratie prin care organizatorul este absolvit de orice raspundere decurgand din acordarea premiului precum si de plata oricaror daune sau alte pretentii de orice natura legate de premiul obtinut.

Art.8. Taxe si impozite

Campania se desfasoara in acord cu prevederile Codului fiscal din 22 decembrie 2003, Cap. VIII. Impozitul pentru premiile in produse ce depasesc valoarea de 600 RON net va fi suportat de catre ORGANIZATOR. Impozitul pentru premiile in bani ce depasesc valoarea de 600 RON net va fi suportat de catre CASTIGATOR, acesta fiind oprit castigatorului din suma castigata. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile castigate, sunt in sarcina exclusiva a câstigatorilor.

Art.9. Limitarea răspunderii

Concursul este destinat tuturor cititorilor ziarului Libertatea care cumpără (sau primesc publicatia prin abonament). În consecinţă, organizatorul nu va fi ţinut în nici un fel responsabil pentru nici una dintre situaţiile următoare (lista NU este semnificativă, ci doar exemplificativă):
– erorile distribuitorilor de ziare care aduc ziarul în altă zi decât cea de apariţie, care depăşeste perioada-limită de validare;
– abonamentele care sosesc cu întârziere;
– oricare disfuncţionalitate a reţelelor de electricitate, de telefonie fixă sau mobilă etc. care împiedică buna derulare/funcţionare a concursului (operatorul de telefonie mobilă, CONEL etc.);
– defecţiunea oricărui material de recepţie sau a liniilor de comunicaţie.
Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament, modificarea producându-şi efectele din momentul publicării respectivei informaţii în ziarul Libertatea sau pe pagina de internet www.libertatea.ro.

Art. 10 Drepturile persoanei vizate în contextul prelucrării datelor cu caracter personal:

Persoanele care şi-au comunicat datele personale sunt titulari ai următoarelor drepturi, conform Legii nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date:

10.1. Informarea persoanei vizate

a)    identitatea operatorului şi a reprezentantului acestuia, dacă este cazul;
b) scopul în care se face prelucrarea datelor;
c)    informaţii suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor; dacă furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie şi consecinţele refuzului de a le furniza; existenţa dreptului de acces, de intervenţie asupra datelor şi de opoziţie, precum şi condiţiile în care pot fi exercitate;
d) orice alte informaţii a căror furnizare este impusă prin dispoziţie a autorităţii de supraveghere, ţinând seama de specificul prelucrării.

10.2. Dreptul de acces la date

Orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la operator, la cerere şi în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului că datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta. Operatorul este obligat, în situaţia în care prelucrează date cu caracter personal care privesc solicitantul, să comunice acestuia, împreună cu confirmarea, cel puţin următoarele:
a)   informatii referitoare la scopurile prelucrării, categoriile de date avute în vedere şi destinatarii sau categoriile de destinatari cărora le sunt dezvăluite datele;
b) comunicarea într-o formă inteligibilă a datelor care fac obiectul prelucrării, precum şi a oricărei informaţii disponibile cu privire la originea datelor;
c)   informaţii asupra principiilor de funcţionare a mecanismului prin care se efectuează orice prelucrare automată a datelor care vizează persoana respectivă;
d) informaţii privind existenţa dreptului de intervenţie asupra datelor şi a dreptului de opoziţie, precum şi condiţiile în care pot fi exercitate;
e)   informaţii asupra posibilităţii de a consulta registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal, de a înainta plângere către autoritatea de supraveghere, precum şi de a se adresa instanţei pentru atacarea deciziilor operatorului.
Persoana vizată poate solicita de la operator informaţiile de mai sus printr-o cerere întocmită în formă scrisă, datată şi semnată. În cerere solicitantul poate arăta dacă doreşte ca informaţiile să îi fie comunicate la o anumită adresă, care poate fi şi de poştă electronică, sau printr-un serviciu de corespondenţă care să asigure că predarea i se va face numai personal.
Operatorul este obligat să comunice informaţiile solicitate în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei opţiuni a solicitantului exprimate potrivit celor de mai sus.

10.3. Dreptul de intervenţie asupra datelor

Orice persoană vizată are dreptul de a obţine de la operator, la cerere şi în mod gratuit:
a)    dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă prezentei legi, în special a datelor incomplete sau inexacte;
b) după caz, transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă prezentei legi;
c)    notificarea către terţii cărora le-au fost dezvăluite datele a oricărei operaţiuni efectuate conform lit. a) sau b), dacă această notificare nu se dovedeşte imposibilă sau nu presupune un efort disproporţionat faţă de interesul legitim care ar putea fi lezat.
Pentru exercitarea acestui drept, persoana vizată va înainta operatorului o cerere întocmită în forma scrisă, datată şi semnată. În cerere solicitantul poate arată dacă doreşte ca informaţiile să îi fie comunicate la o anumită adresă, care poate fi şi de poştă electronică, sau printr-un serviciu de corespondenţă care să asigure că predarea i se va face numai personal.
Operatorul este obligat să comunice măsurile luate în temeiul prevederilor precedente, precum şi, dacă este cazul, numele terţului căruia i-au fost dezvăluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizată, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei opţiuni a solicitantului de a i se comunica informaţiile în scris la o anumită adresă fizică sau virtuală (electronică).

10.4. Dreptul de opoziţie

Persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate şi legitime legate de situaţia sa particulară, ca date care o vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepţia cazurilor în care există dispoziţii legale contrare. În caz de opoziţie justificată, prelucrarea nu mai poate viza datele în cauză.
Persoana vizată are dreptul de a se opune în orice moment, în mod gratuit şi fără nici o justificare, ca datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui terţ, sau să fie dezvăluite unor terţi într-un asemenea scop.
În vederea exercitării drepturilor prevăzute mai sus, persoana vizată va înainta operatorului o cerere întocmită în formă scrisă, datată şi semnată. În cerere, solicitantul poate arăta dacă doreşte ca informaţiile să îi fie comunicate la o anumită adresă, care poate fi şi de poştă electronică, sau printr-un serviciu de corespondenţă care să asigure că predarea i se va face numai personal.
Operatorul este obligat să comunice persoanei vizate măsurile luate, precum şi, dacă este cazul, numele terţului căruia i-au fost dezvăluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizată, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei opţiuni a solicitantului de a i se comunica informaţiile în scris la o anumită adresă fizică sau virtuală (electronică).

10.5. Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale

Orice persoană are dreptul de a cere şi de a obţine:
a) retragerea sau anularea oricărei decizii care produce efecte juridice în privinţa sa, adoptată exclusiv pe baza unei prelucrări de date cu caracter personal, efectuată prin mijloace automate, destinată să evalueze unele aspecte ale personalităţii sale, precum competenţa profesională, credibilitatea, comportamentul ori alte asemenea aspecte;
b) reevaluarea oricărei alte decizii luate în privinţa sa, care o afectează în mod semnificativ, dacă decizia a fost adoptată exclusiv pe baza unei prelucrări de date care întruneşte condiţiile prevăzute la lit. a).
Respectându-se celelalte garanţii prevăzute de prezenta lege, o persoană poate fi supusă unei decizii de natura celei de mai sus, în următoarele situaţii:
a) decizia este luată în cadrul încheierii sau executării unui contract, cu condiţia ca cererea de încheiere sau de executare a contractului introdusă de persoana vizată să fi fost satisfăcută sau ca unele măsuri adecvate, precum posibilitatea de a-şi susţine punctul de vedere, să garanteze apărarea propriului interes legitim;
b) decizia este autorizată de o lege care precizează măsurile ce garantează apărarea interesului legitim al persoanei vizate.

10.6. Dreptul de a se adresa justiţiei

Fără a se aduce atingere posibilităţii de a se adresa cu plângere autorităţii de supraveghere, persoanele vizate au dreptul de a se adresa justiţiei pentru apărarea oricăror drepturi garantate de prezenta lege care le-au fost încălcate.
Orice persoană care a suferit un prejudiciu în urma unei prelucrări de date cu caracter personal, efectuată ilegal, se poate adresa instanţei competente pentru repararea acestuia.
Instanţa competentă este cea în a cărei rază teritorială domiciliază reclamantul. Cererea de chemare în judecată este scutită de taxa de timbru.

Art. 11. Forţa majora

11.1. Prin forţa majoră se inţelege acel eveniment imprevizibil, insurmontabil, independent de voinţa vreuneia din părţi si intervenit ulterior demarării concursului si care pune, in mod obiectiv, organizatorul in imposibilitatea de a executa in mod corespunzător, in tot sau in parte, concursul.
11.2. Reprezintă caz de forţă majoră, fără a se limita la acestea si cu condiţia ca acestea sa nu fie provocate sau favorizate de neglijenţa părţii care il invoca, evenimente precum: cutremure, incendii inundaţii sau alte calamiţati naturale, schimbari in reglementari ale legislaţiei incidenţe, greve generale, miscari sociare, razboi etc.

Art. 12. Întreruperea concursului

Campania publicitară va putea fi întreruptă doar în caz de forţă majoră, asa cum a fost definita in Art. 11, sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu înainte de a anunţa publicul prin intermediul unui cotidian naţional.

Art. 13. Litigii

Eventualele litigii apărute între Organizator şi participanţii la concurs se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoreşti romane competente.

Art. 14. Alte prevederi

· La acest concurs poate participa orice cetăţean roman, indiferent de varstă, sex, naţionalitate sau religie, cu excepţia angajaţilor Ringier Romania, a colaboratorilor şi a rudelor lor de gradul I pana la gradul IV.

· Regulamentul de desfasurare a concursului este publicat pe toata perioada concursului pe site-ul www.libertatea.ro. De asemenea, va putea fi consultat la sediul organizatorului – SC Ringier Romania SRL, din Bd. Dimitrie Pompeiu, nr. 6, sector 2, Bucureşti, precum şi la numărul de telefon : 021/ 20.93.360.- Departamentul Marketing, SC Ringier Romania SRL.

• Prin semnarea talonului de concurs participantul la promotie este de acord cu prevederile regulamentului promotiei si isi da consimtamantul sa intre in baza de date a Ringier Romania  S.R.L. pentru a primi materiale informative prin SMS, e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare, conform Legii 677/2001. La cererea explicita a dansului, adresata la numarul de telefon: 021/20.93.360 se obliga sa actualizeze, stearga sau sa va informeze despre datele dvs personale.

SC RINGIER ROMANIA SRL

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Cât costă, de fapt o succesiune, în 2024. Suma pe care trebuie să o pregătești
FANATIK.RO
Cât costă, de fapt o succesiune, în 2024. Suma pe care trebuie să o pregătești
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Viva.ro
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Sora lui Mircea Badea: „Nu mai e de trăit în Italia”. Naty Badea și anunțul care a surprins pe toată lumea. Ea și fiica ei locuiesc acolo de 3 ani
Libertateapentrufemei.ro
Sora lui Mircea Badea: „Nu mai e de trăit în Italia”. Naty Badea și anunțul care a surprins pe toată lumea. Ea și fiica ei locuiesc acolo de 3 ani
Meciul dintre Nadal și un puști de 16 ani a intrat în istorie. Cine a câștigat
GSP.RO
Meciul dintre Nadal și un puști de 16 ani a intrat în istorie. Cine a câștigat
Leguma pe care trebuie să o incluzi zilnic în meniu. Românii nu prea o consumă și pentru că este ieftină. E o bombă de vitamine și face minuni pentru sănătatea ta
FANATIK.RO
Leguma pe care trebuie să o incluzi zilnic în meniu. Românii nu prea o consumă și pentru că este ieftină. E o bombă de vitamine și face minuni pentru sănătatea ta
Ce spune tatăl băiatului din Gorj descoperit în Germania după ce a fost vândut unui bărbat. DIICOT a intrat pe fir
Știrileprotv.ro
Ce spune tatăl băiatului din Gorj descoperit în Germania după ce a fost vândut unui bărbat. DIICOT a intrat pe fir
Imagini din casa în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă, alături de fiul lor / Foto
Unica.ro
Imagini din casa în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă, alături de fiul lor / Foto
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Orangesport.ro
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie: "Vii și îți iei ce îți place și cum îți place"
Observatornews.ro
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie: "Vii și îți iei ce îți place și cum îți place"
Horoscop 26 aprilie 2024. Racii trebuie să se ocupe de ei, de partea emoțională, ca să poată evita reacțiile excesive care nu aduc nimic bun
HOROSCOP
Horoscop 26 aprilie 2024. Racii trebuie să se ocupe de ei, de partea emoțională, ca să poată evita reacțiile excesive care nu aduc nimic bun

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI