Mergi direct la conținut »
Suspecta care a amenințat azi o femeie la metrou a mai făcut trei victime
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Suspecta care a amenințat azi o femeie la metrou a mai făcut trei victime

Suspecta care a amenințat azi o femeie la metrou a mai făcut trei victime

Suspecta care a amenințat azi o femeie la stația de metrou Unirii 2 nu se afla la prima încercare de intimidare a călătorilor. Polițía Capitalei a anunțat în urmă cu puțin timp că alte trei persoane au făcut plângeri la adresa sa.

De Remus Vlad,

”Urmare mediatizării cazului de amenințare de la stația de metrou Unirii 2, sesizat astăzi Biroului de Poliție pentru Transport Public alte trei persoane au transmis sesizări. Din audieri și investigații s a conturat ipoteza că, și în aceste cazuri, persoana care ar fi avut un limbaj amenințător este aceeași cu cea identificată astăzi și care, în prezent, se află în investigații la o unitate spitalicescă”, se precizează în comunicatul Poliției Capitalei.

Sesizările au fost depuse de două femei și un tânăr

Sesizarile au fost depuse de către două femei și un tânăr, care au interacționat cu femeia în vârstă de 57 de ani. În fiecare caz a fost vorba strict de cuvinte amenințătoare, nefiind înregistrat vreun contact fizic între persoanele care au formulat sesizările și cea care i-a abordat în stațiile de metrou.

Una dintre sesizări a fost transmisă online, o persoană a contactat secția de poliție pe raza căreia locuiește, iar cea de-a treia s a adresat Poliției Metrou.

Suspecta și-a recunoscut fapta

Polițiștii bucureșteni au prins-o în această dimineață pe suspecta care a amenințat o femeie la stația de metrou Unirii 2. Agresoarea a fost găsită în zona stației de metrou Pipera, la suprafață. Aceasta are 57 de ani și este din București, a anunțat purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Diana Sarca. Femeia care a amenințat o persoană la stația de metrou Unirii 2 a fost reținută pentru 24 de ore. Ea nu și-a recunoscut fapta.

Ultimul mesaj postat de Kobe Bryant înainte de tragedia în care și-a pierdut viața
Recomandări

Ultimul mesaj postat de Kobe Bryant înainte de tragedia în care și-a pierdut viața

Poliția Capitalei face apel la umanitate

Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, spune că polițiștii sfătuiesc persoanele care circulă cu metroul să respecte sfaturile transmise în stații, să nu depășească banda de pe peron și, mai ales, să fie atenți unii la alții. ”Aș face un apel la umanitate, să ne mai uităm și la cel de lângă noi”, a adăugat Sarca.

Poliția Capitalei transmite un mesaj către toată lumea: ”Noi dorim liniște, suntem aici pentru cetățeni, suntem în sprijinul lor și îi asigurăm că ne facem datoria tot timpul. Cetățenii să se adreseze cu încredere polițiștilor, pentru că vom acționa cu operativitate de fiecare dată”.

Close
Închide
  Close