De Cristina Sterian,

Fata de 10 ani din Galați se ducea la școală când a fost acostată în această dimineață de un necunoscut, care a dus-o în scara unui bloc, unde a agresat-o sexual. Polițiștii gălățeni au cerut sprijinul populației pentru prinderea bărbatului, după ce acesta a fost surprins de camerele de supraveghere din zona unde a avut loc agresiunea.

În cursul după-amiezii de marți, polițiștii din Brăila au fost sesizați de cetățeni că un bărbat întreține raporturi sexuale cu un tânăr, posibil minor, pe faleza municipiului Brăila.

Potrivit IPJ Brăila, sesizarea cetățenilor a fost făcută în jurul orei 14.00. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat un bărbat de 39 de ani, din Brăila, acesta fiind dus la audieri la sediul Poliției. Deocamdată, oamenii legii nu l-au identificat și pe tânărul cu care acesta întreținea relații sexuale orale pe faleza orașului.

Polițiștii anunțau că marți după-amiază, un bărbat care corespunde semnalmentelor din imaginile cu presupusul agresor sexual al fetiţei de zece ani din Galaţi a fost depistat în Brăila.

Până la această oră, polițiștii nu au stabilit încă dacă bărbatul prins pe faleza Brăilei întreținând raporturi sexuale cu tânărul este aceeași persoană cu presupusul agresor al fetei de la Galați, însă iau în calcul și această variantă.

Citește și: Pot sau nu medicii să fie voluntari în spitale? Pacienții vor resimți lipsa lor, pentru că aceștia acopereau o parte din servicii