Mergi direct la conținut »
Tânăr prins cu un cuţit asupra lui într-un liceu din Ploieşti. Incidentul are loc la o lună după ce o profesoară a fost înjunghiată de un fost elev
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Tânăr prins cu un cuţit asupra lui într-un liceu din Ploieşti. Incidentul are loc la o lună după ce o profesoară a fost înjunghiată de un fost elev

Tânăr prins cu un cuţit asupra lui într-un liceu din Ploieşti. Incidentul are loc la o lună după ce o profesoară a fost înjunghiată de un fost elev

Un tânăr ploieştean a fost prins la scurt timp după ce a intrat în incinta unui liceu din Ploieşti, având asupra lui un cuşit cu lama de 12 centimetri. Pus în faţa evidenţei, bărbatul a spus că a uitat cuţitul în buzunar, dar că nu avea intenţia să-l folosească. Incidentul are loc la aproape o lună după ce o profesoară a fost înjunghiată în școală de un fost elev.

De Cristian Simion,

Marţi, la Liceul Tehnologic 1 Mai, din zona de sud a municipiului Ploiești, o patrulă de jandarmi aflară în zonă a fost anunţată că un bărbat a intrat în curtea şcolii ignorând faptul că nu avea voie.

Tânărul a fost găsit şi, la controlul făcut de către jandarmi, oamenii legi i-au găsit un cuţit. Bărbatul le-a spus jandarmilor că a intrat în liceu ca să lase o şapcă unui prieten şi că uitase cuţitul în buzunar.

Incidentul de la Liceul 1 Mai se petrece la doar câteva săptămâni după ce la liceul Spiru Haret, din Ploieşti, o profesoară de matematică a fost înjunghiată chiar în faţa cancelariei de către un fost elev, nemulţumit că fusese exmatriculat.

Tânărul depistat marţi cu cuţitul în şcoală va fi cercetat pentru port ilegal de obiecte periculoase.


Citește și:

Criminala de la metrou vrea să scape de condamnarea pe viață invocând lipsa de discernământ. Avocatul ei spune că daunele pentru victime de 30.000 de euro ar fi „o îmbogățire fără justă cauză”

Close
Închide
  Close