De Dragoș Tănase,

Potrivit unui comunicat transmis vineri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mehedinţi, citat de Vocea Olteniei, autorităţile au fost alertate de mama femeii dispărute.

„La data de 1 august, în jurul orei 18,35, Secţia de Poliţie Rurală Izvoru Bârzii a fost sesizată de o femeie de 52 ani, din comuna Şişeşti, judeţul Mehedinţi, despre faptul că fiica sa Zaharia Magdalena Larisa, de 27 ani, din aceeaşi localitate, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit”.

Comunicatul IPJ Mehedinți:

În urma sesizării, a fost dispusă căutarea la nivel naţional, dar şi instituită măsura consemnului la frontiera de stat a României, semnalmentele acesteia fiind comunicate poliţiştilor aflaţi în dispozitivul de ordine şi siguranţă publică, dar şi altor structuri în vederea identificării.

Magdalena Larisa Zaharia – semnalmente:

Are ochi căprui, aproximativ 65 de kilograme, 1,60 metri înălţime, păr negru, faţă prelungă, iar la data dispariţiei purta pantaloni scurţi de culoare neagră, bluză alb cu negru, fiind încălţată cu papuci.

Magdalena Larisa Zaharia (FOTO: Observator TV)

Cei care pot oferi detalii cu privire la persoana dispărută sunt rugaţi sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Proiectul de lege privind căutarea persoanelor dispărute a fost publicat pe pagina de internet a Ministerului de Interne și prevede înființarea Unității centrale persoane dispărute.

Aceasta va avea structuri specializate în cadrul fiecărui inspectorat județean de poliție, cu un personal instruit pentru gestionarea cazurilor de dispariție.

Citeşte şi:

UPDATE: Fata din Craiova, dată dispărută, a fost găsită

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”
GSP.RO

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste
HOROSCOP

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste