Mergi direct la conținut »
Tăriceanu vrea să mai discute cu PSD despre candidatura sa la prezidenţiale
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Tăriceanu vrea să mai discute cu PSD despre candidatura sa la prezidenţiale

Tăriceanu vrea să mai discute cu PSD despre candidatura sa la prezidenţiale

Călin Popescu-Tăriceanu a declarat, marţi, la Vaslui, că subiectul eventualei sale candidaturi pentru funcţia de preşedinte al României va fi tranşat după alegerile europarlamentare, inclusiv printr-o discuţie cu aliaţii de la guvernare, social-democraţii. Declaraţia sa survine în contextul în care  Liviu Dragnea a anunţat că va face publică duminică seara decizia sa legată de posibila sa candidatură pentru funcţia supremă în stat.

De Adrian Ilie,

Prezentat la un eveniment electoral de preşedintele Organizaţiei Judeţene Vaslui a ALDE, Daniel Olteanu, drept viitorul preşedinte al României, Călin Popescu-Tăriceanu a spus că prioritatea este reprezentată acum de alegerile parlamentare.

„Haideţi să ne concentrăm întâi de toate pe alegerile care au loc duminică şi apoi vă promit că o să ne ocupăm şi de candidatura la prezidenţiale. O să stăm să analizăm noi între noi în partid, o să discutăm şi cu cei de la PSD şi sper să luăm cea mai bună decizie pentru România, adică să avem un candidat capabil să-l înfrângă pe actualul preşedinte”, a declarat Tăriceanu, citat de Agerpres.

Călin Popescu Tăriceanu a adăugat că alegerile pentru Parlamentul European sunt foarte importante şi reprezintă un test pentru viitoarele alegeri locale şi generale.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, marţi, că decizia privind o eventuală candidatură a sa la alegerile prezidenţiale de la finele acestui an va fi anunţată duminică seara, după ce se vor afla rezultatele scrutinului pentru Parlamentul European. „După alegeri. Chiar duminică seară o să anunţăm”, a spus Liviu Dragnea.

Se va alege praful de tot ce s-a făcut bun, dacă Iohannis mai stă 5 ani. Trebuie făcute toate eforturile ca Iohannis să plece de la Cotroceni. Această funcţie devine importantă. PSD se va pronunţa duminică seara

Citeşte întreaga ştire: Liviu Dragnea anunţă în seara alegerilor europarlamentare dacă va candida la prezidenţiale

Close
Închide
  Close