Mergi direct la conținut »
Tatăl lui Meghan Markle face o dezvăluire cutremurătoare: "Îi scriu în fiecare zi fiicei mele!"
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Tatăl lui Meghan Markle face o dezvăluire cutremurătoare: "Îi scriu în fiecare zi fiicei mele!"

Tatăl lui Meghan Markle face o dezvăluire cutremurătoare: „Îi scriu în fiecare zi fiicei mele!”

Tatăl lui Meghan Markle a dezvăluit luni că îi trimite mesaje în fiecare zi fiicei lui, însă Ducesa de Sussex nu îi răspunde. Thomas Markle speră acum că Regina Elisabeta a II-a o va face Meghan să ierte greșelile tatălui ei.

„A fost întotdeauna o persoană care controlează enorm, aceasta fiind parte a naturii ei, dar nu a fost niciodată rea”, a spus Thomas Markle.

Bărbatul în vârstă de 74 de ani mai adaugă că a vorbit ultima oară cu Ducesa de Sussex înainte de nunta ei, în luna mai. De atunci, el îi scrie în fiecare zi și a trimis chiar și scrisori, însă niciodată nu a răspuns înapoi, scrie Daily Mail.

„Nu știu de ce se întâmplă asta. Îmi iubesc fiica foarte mult. Îmi doresc ca ea să-mi răspundă, să-mi trimită un mesaj, orice. Trebuie să am și eu un loc în familia ei. Sunt tatăl ei!”, a adăugat Thomas Markle.

După ce în presă au apărut mai multe fotografii trucate cu Thomas Markle, în timp ce se uita la fotografii cu fiica lui, relația dintre cei doi s-a răcit. Thomas a fost tăiat de pe lista invitaților la nunta regală, iar Ducesa de Sussex a decis să nu mai vorbească cu acesta.


CITEȘTE ȘI: Cristina Neagu pune accidentarea suferită la Euro 2018 pe seama oboselii: „Corpul mi-a cedat”


FOTO: EPA

Close
Închide
  Close