De Adrian Ilie,

”Printr-o hotărâre pe care o adoptăm în cadrul şedinţei de Guvern de astăzi transferăm suma de 700 milioane de lei din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului către Fondul pentru Mediu şi al Administraţiei Fondului pentru Mediu în scopul restituirii sumelor către cetăţeni. Astfel, vom continua să asigurăm fondurile necesare pentru recuperarea taxei auto de către toţi românii care au acest drept”, a declarat Viorica Dăncilă.

Totodată, primul-ministru a anunțat că joi va fi pus în dezbatere publică proiectul de ordonanță de urgență prin care va fi reglementată activitatea de ride sharing.

”Ministerul Transporturilor și Ministerul Dezvoltării Regionale au avut în ultima săptămână consultări repetate cu toți factorii implicați. Astăzi proiectul de OUG privind reglementarea acestui subiect va fi pus în consultare publică urmând ca săptămâna viitoare să adoptăm soluțiile convenite”, a precizat șeful Guvernului.

Citește și: UPDATE | Peste 240.000 de români au semnat petiția pentru autorizarea companiilor de transport Uber, Bolt și Clever

Explicația transformării lui Alexandru Tudor: „La 20 de ani era o persoană normală. S-a schimbat complet după acea vizită”
GSP.RO

Explicația transformării lui Alexandru Tudor: „La 20 de ani era o persoană normală. S-a schimbat complet după acea vizită”

Urmărește cel mai nou VIDEO