MENIU CAUTĂ
28 Aug. 2018 20:50

Temperaturile ridicate vor continua să afecteze Europa, la toamnă. Ce spun meteorologii

Distribuie

Temperaturile ridicate vor continua să afecteze Europa, în perioada septembrie - noiembrie, în cea mai mare parte a continentului, conform prognozelor prezentate marţi, 28 august, de The Weather Company, citate de Agerpres.

”În numeroase regiuni din nordul şi vestul Europei, inclusiv în Marea Britanie, tocmai am asistat la cea mai călduroasă perioadă mai – iulie (din istorie). Cele mai timpurii dovezi sugerează, însă, că am putea avea parte de vreme semnificativ mai rece în special în a doua jumătate a iernii”, a declarat meteorologul şef Todd Crawford de la The Weather Company, deţinută de IBM (International Business Machines).

Vremea mai călduroasă decât în mod obişnuit va continua, cu precădere în nordul Europei, până în luna noiembrie.

Chiar la începutul acestei luni, meteorologii avertizau că vremea din Europa riscă să devină „Iadul pe Pământ', la cele 50°C anunțate de ei.

Şi în China, care s-a confruntat anul acesta cu cea mai călduroasă vară din anul 1961, prognozele prevăd pentru luna septembrie, în majoritatea regiunilor ţării, o temperatură medie apropiată sau uşor mai ridicată decât cea din ultimii ani, potrivit datelor Serviciului de Meteorologie din această țară. Vezi cum arată o plajă din China pe caniculă!


Citește și: Vremea în următoarele patru săptămâni. Care este prognoza ANM pentru luna septembrie


Citește mai multe despre caniculă, China, Europa și Prognoza meteo pe Libertatea.

Comentarii