De Valentina Postelnicu,

„Da, mi-am exprimat deschiderea pentru a participa la competiția internă în PSD pentru desemnarea celui mai potrivit candidat la alegerile prezidențiale. Da, pentru că m-am hotărat să arăt că sunt soluții la problemele cu care ne confruntăm și că este de datoria noastră, a politicienilor în primul rând, să trecem de la vorbe la fapte. Da, pentru că vreau să arăt că un președinte poate să facă, nu doar să vorbească sau doar să tacă”, a scris Teodorovoci, pe Facebook.

El continuă cu motivele care l-au făcut să intre în această cursă electorală.

„Da, pentru că nu este doar despre a candida sau nu, despre a câștiga sau nu o competiție, ci este despre a face ceva pentru România și pentru destinul poporului căruia îi aparțin, așa cum am făcut mereu. Este despre un popor care trebuie să-și recâștige credința, speranța și valorile care l-au consacrat de-a lungul istoriei sale milenare. Dar și despre aceia care își asumă și victoria, și înfrângerea, care au dovedit că se poate face chiar acolo unde, cei care critică, au arătat că doar vorbesc și pentru care România este viitorul asumat și nu doar țara pe care o reprezintă la un moment dat. Da, pentru că am și eu o convingere… Convingerea că România va continuă să crească în Europa și în lume, cu mai multă sperantă, încredere și respect”, mai scrie el.

Eugen Teodorovici îşi încheie mesajul cu hashtagul #insistpentruRomania.

„Da, pentru că #insistpentruRomania!”, spune el în finalul postării pe Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă i-a încurajat, sâmbătă, pe colegii din partid, să îşi anunţe cât mai repede intenţia de a candida, la alegerile din toamnă, pentru a putea fi măsuraţi în cercetarea sociologică care va demara cât mai curând.

PSD va organiza, la sfârşitul lunii iulie sau începutul lui august, un nou Congres, pentru a se vota candidatul partidului la prezidenţialele din toamna acestui an.

Citeşte şi: EXCLUSIV/ Primele fotografii cu Sorina, după ce a ajuns la familia adoptivă. „Este bine, a promis că vom fi prieteni”

Cum se distrează fetele lui Gigi Becali noaptea! În ce ipostază au fost surprinse de paparazzi
GSP.RO

Cum se distrează fetele lui Gigi Becali noaptea! În ce ipostază au fost surprinse de paparazzi