MENIU CAUTĂ

Toaleta publică din Huedin care a costat 120.000 de euro a fost inundată!

Distribuie

Toaleta publică din orașul Huedin, județul Cluj, care a costat 120.000 de euro și a fost inaugurată la începutul lunii mai a fost inundată în urma ploilor abundente din ultimele zile.

Apa s-a infiltrat prin tavan, dar s-au format bălți și pe pardoseală.  Mircea Moroșan, primarul din Huedin, a declarat, marți, că investiția nu a fost recepționată încă și că problemele vor fi remediate.

„WC-ul public din Huedin nu a fost recepționat încă, nu a avut loc recepția finală, l-am deschis doar pentru evenimentul «Produs de Cluj», care a avut loc la începutul lunii mai. Problemele constatate cu infiltrațiile de apă vor fi remediate, iar săptămâna viitoare va fi recepția finală, va veni și constructorul din Bihor”, a spus Moroșan, pentru mediafax.

Administratorul firmei de construcții din Aștileu, județul Bihor, Mircea Floroiu, a susținut la rândul său că a fost schimbată soluția de etanșare a WC-ului și au fost înlocuite și plăcile de la tavan, afectate de apă. „S-a remediat problema. Recepția finală este în curs, nu vor mai fi probleme”, a spus Floroiu.

Primăria orașului Huedin a cheltuit peste 540.000 de lei (120.000 de euro) pentru WC-ul public amplasat în zona centrală. Acesta are 160 de metri pătrați, 8 cabine și o încăpere pentru mamă şi copil, unde se pot schimba scutecele bebelușilor. Toaleta este accesibilă și persoanelor cu dizabilități.
„Este scump, într-adevăr, dar arată bine”, a spus primarul Nicolae Moroșan.

Citește mai multe despre Huedin, inundatii și wc pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Albert Ignatenko le transmite oamenilor “capacitățile de clarviziune”
Comentarii