Mergi direct la conținut »
Toaleta publică din Huedin care a costat 120.000 de euro a fost inundată!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Toaleta publică din Huedin care a costat 120.000 de euro a fost inundată!

Toaleta publică din Huedin care a costat 120.000 de euro a fost inundată!

Toaleta publică din orașul Huedin, județul Cluj, care a costat 120.000 de euro și a fost inaugurată la începutul lunii mai a fost inundată în urma ploilor abundente din ultimele zile.

Apa s-a infiltrat prin tavan, dar s-au format bălți și pe pardoseală.  Mircea Moroșan, primarul din Huedin, a declarat, marți, că investiția nu a fost recepționată încă și că problemele vor fi remediate.

„WC-ul public din Huedin nu a fost recepționat încă, nu a avut loc recepția finală, l-am deschis doar pentru evenimentul «Produs de Cluj», care a avut loc la începutul lunii mai. Problemele constatate cu infiltrațiile de apă vor fi remediate, iar săptămâna viitoare va fi recepția finală, va veni și constructorul din Bihor”, a spus Moroșan, pentru mediafax.

Administratorul firmei de construcții din Aștileu, județul Bihor, Mircea Floroiu, a susținut la rândul său că a fost schimbată soluția de etanșare a WC-ului și au fost înlocuite și plăcile de la tavan, afectate de apă. „S-a remediat problema. Recepția finală este în curs, nu vor mai fi probleme”, a spus Floroiu.

Primăria orașului Huedin a cheltuit peste 540.000 de lei (120.000 de euro) pentru WC-ul public amplasat în zona centrală. Acesta are 160 de metri pătrați, 8 cabine și o încăpere pentru mamă şi copil, unde se pot schimba scutecele bebelușilor. Toaleta este accesibilă și persoanelor cu dizabilități.
„Este scump, într-adevăr, dar arată bine”, a spus primarul Nicolae Moroșan.

Close
Închide
  Close