De Bobi Neacșu,

Pagina de Facebook a Electric Castle a fost luată cu asalt cu sute de mesaje, după ce organizatorii Electric Castle au confirmat prezența pentru ediția din 2020 a artistului Tommy Cash. Acesta fusese „interzis” pe scena festivalului în 2019 pentru o manea difuzată pe scena celebrului festival de muzică electronică.

Organizatorii au explicat de ce au dorit să-l aducă din din nou pe Tommy Cash la Electric Castle.

„Pentru că e original, ironic și nu se ia prea în serios. Seamănă cu festivalul într-o oarecare măsură și era păcat să nu se întoarcă. I-am zis că vrem să îl readucem, iar el a acceptat instant. Suntem prieteni vechi. Și buni. Cred că așa intrăm în categoria „la cataramă”. În plus, fanii lui pot sta liniștiți acum, îl vor vedea din nou la vară la Bonțida”, au spus aceştia pentru Hotnews.ro.

Organizatorii au mai spus că DJ-ul a fost surprins de propunerea de a reveni. „Ne-am înţeles repede. E ca într-o relație, ne-am certat, ne-am împăcat, iar ăsta e make-up concertul de după. E un nou început”, au mai spus acesta.

Reacţiile de pe pagina de Facebook a festivalului

Ce alți artiști vor cânta la Electric Castle 2020

Ediția din 2020 a festivalului va avea loc între 15 și 19 iulie. Locația va fi, ca în fiecare an, castelul Banffy din comuna Bonțida, județul Cluj, scrie playtech.

Până acum, organizatorii au anunțat deja o parte dintre artiștii care vor cânta pe scena festivalului în cadrul ediției din 2020. Primii artiști anunțați sunt:

Twenty One Pilots
Foals
The Neighbourhood
Fisher
ZHU
Floring Points (live)
Rezz
Tycho
Amon Tobin
Alec Benjamin
Purple Disco Machine
Camo & Krooked
High Contrast
Urbandawn
MC Dynamite
Meute

Cel mai ieftin bilet la festival costă 549 de lei plus taxe.

Vezi toate informațiile despre Electric Castle 2020

Citeşte şi:

Spitalul Județean Constanța confirmă că analizele bărbatului decedat au fost gata după abia șapte ore de la internare

EVZ: INML București arată că moartea copilului de 4 ani a fost cauzată de anestezie

Mircea Beuran, cercetat în arest la domiciliu pentru acuzațiile de luare de mită

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil
GSP.RO

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare
HOROSCOP

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare