Mergi direct la conținut »
TRAGEDIE în Mureș! O fetiță de 11 ani a murit pe loc după ce a fost lovită de un TIR
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > TRAGEDIE în Mureș! O fetiță de 11 ani a murit pe loc după ce a fost lovită de un TIR

TRAGEDIE în Mureș! O fetiță de 11 ani a murit pe loc după ce a fost lovită de un TIR

O fetiță de 11 ani a murit, luni seară, după ce a fost spulberată de un TIR înmatriculat în Turcia în timp ce traversa în apropierea unei treceri de pietoni.

De Georgiana Marcu,

Tragicul  accidentul a avut loc aseară, în localitatea Sângeorgiu de Mureș, în apropierea unei treceri de pietoni. Fetița a fost pur și simplu spulberată de autotren, impactul fiind atât de puternic încât a murit pe loc. Din declaraţiile martorilor, şoferul de TIR de origine turcă nu mergea cu viteză, dar copila i-ar fi sărit în faţă.

Localnicii dau vina pe un parapet de beton, montat pe mijlocul drumului ca să despartă cele două sensuri de mers. Oamenii spun că în ultima vreme s-au întâmplat mai multe tragedii în zonă din cauza zidului care reduce vizibilitatea.

Trupul neînsuflețit al copilei în vârstă de 11 ani a fost preluat de medicii legiști. Polițiștii au început o anchetă în acest caz, iar șoferul are acum dosar penal pentru ucidere din culpă.

Foto: Punctul.ro

Close
Închide
  Close