De Mihai Niculescu,

Societatea va aloca pe fiecare linie un număr de vehicule corespunzător cererii de transport, dar şi în concordanţă cu gradul de încărcare, astfel încât cetăţenii să călătorească în condiţii în care să nu le fie pusă în pericol sănătatea, a transmis STB, potrivit Digi24.

Noul program, cu orarul de trecere prin staţii, va putea fi accesat pe site-ul STB SA (https://www.stbsa.ro), iar pentru cei care au la dispoziţie un telefon mobil cu conexiune la internet, se recomandă utilizarea aplicaţiei InfoSTB, arată sursa citată.

Dezinfectarea tuturor vehiculelor aflate în traseu, va avea loc în continuare, cu două operațiuni pe zi, folosind substanţe care distrug virusurile (pe bază de clor), au mai spus reprezentanții STB decontaminarea fiind extinsă și în staţiile de tramvai. STB face apel la călători să respecte regulile de igienă personală şi de protecţie transmise de autorităţi.

În această perioadă, STB le recomandă călătorilor să utilizeze preponderent modalităţile alternative de achiziţie şi de plată a călătoriei. Acestea sunt încărcarea online a cardului de transport nominal, plata prin intermediul aplicaţiei de mobil BPay sau plata prin SMS. Aplicaţia gratuită BPay permite achiziţionarea de titluri de călătorie direct de pe telefonul mobil de tip smartphone cu conexiune la internet, fără a fi necesară existenţa unui card de transport.

Tolo: Cum s-au furat peste noapte recipientele de dezinfectant de mâini din Spitalul Colțea
Recomandări

Tolo: Cum s-au furat peste noapte recipientele de dezinfectant de mâini din Spitalul Colțea

 

STB – telefoane de contact

Pe de altă parte, societatea aminteşte că activitatea directă de relaţii cu publicul a fost suspendată până la o dată care va fi comunicată ulterior.

Ca urmare a acestei decizii, vor exista următoarele metode de contact: pentru informaţii generale sau sesizări referitoare la programul de circulaţie – la telefon +40219391, pentru informaţii şi sesizări referitoare la titlurile de transport (plata prin intermediul telefonului mobil, plată online, carduri STB, centre de vânzare etc) – la telefon +40213365650/interior 30 sau interior 31; +40213074180; +40213111398; pentru informaţii şi sesizări referitoare la corpul de control – la telefon +40214503952; pentru avize edilitare, închiriere vehicule, obiecte pierdute, răspunsuri la petiţii şi adrese, angajări, pensionări, cursuri de formare profesională – la telefon +4021 307 4426.

Citeşte şi:

Județul unde oamenilor din Ambulanță li s-au dat costume pe ale căror fișe tehnice scrie ”vizitatori în spital” și ”industria alimentară”

Experiența unei studente românce din Italia: cum coronavirus ne face să ne privim unii pe alții ca pe potențiali viruși, adică mai puțin oameni

Fumătorii sunt mai expuși în fața COVID-19. Ne ajută dacă ne oprim și acum

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate
HOROSCOP

Horoscop 1 aprilie 2020. Leii își pun singuri bețe în roate