De Mihai Niculescu,

Cei trei polițiști care au fost plasați în izolare ar fi mers în patrulare cu jandarmul diagnosticat ca fiind infectat cu COVID-19. Informația suspiciunii de infectare cu coronavirus la Secția 19 de Poliție a fost confirmată de către reprezentanții DGPMB.

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, în legătură cu suspendarea activității Secției 19 Poliție, facem următoarea precizare.

A fost dispusă și se efectuează dezinfecția sediului subunității și trei polițiști sunt în izolare, aceștia intrând în contact cu un coleg dintr-o altă structură a MAI, care a fost confirmat pozitiv.

Activitatea polițienescă se desfășoară fără discontinuități, iar activitatea cu publicul se desfășoară de mai multă vreme în on line sau prin intermediul serviciilor Poștei Române” se arată într-o informare a Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Citeşte şi:

Criza COVID-19 și carantina de la Suceava. Nu-i mai faceți zombi pe români!

Demisii COVID-19 și la Timișoara. Medicul ATI Camelia Roiu: “De ce ministrul sănătății și cei responsabili de dezastru pot să-și dea demisia și doctorii, nu?”

Grupul de Înmormântare Strategică. Nici în București nu sunt raportați toți morții de COVID-19

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO
Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite