MENIU CAUTĂ
15 Sep. 2018 15:17

Trei românce, scandal cu un tunisian într-un bar din Italia. Motivul pentru care bărbatul a fost luat la bătaie

Distribuie

Scandal teribil între trei românce și un tunisian într-un bar din Italia. Bărbatul a fost luat la bătaie de una dintre ele după ce a încercat să o sărute cu forța.

Un imigrant tunisian și trei românce au fost protagoniștii unui scandal care a avut loc în localitatea Civitanova, din Italia. Carabinierii au sosit de urgență la fața locului.

Scandalul dintre cele trei românce și tunisian, care s-a produs vineri noapte, a pornit după ce bărbatul a încercat să o sărute cu forța pe una dintre românce, la baia localului.

Fără să stea prea mult pe gânduri, aceasta l-a lovit cu pumnul peste față pe tunisian, provocându-i o tăietură la gură cu bijuteriile pe care le avea pe degete. Acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Una dintre cele trei românce a explicat că tunisianul ar fi bătut la ușa toaletei de la bar, pentru a intra. În momentul în care i s-a spus că era ocupat la baie, bărbatul ar fi încercat să o sărute cu forța pe una dintre ele, după care s-a iscat întreg scandalul, notează ilrestodelcarlino.it.

Tunisianul riscă acum să fie acuzat de violență și hărțuire sexuală.


Citește și: Efectele nevăzute ale pestei porcine. Fermierii din România acuză: Băncile au directive clare să nu ne mai dea credit!


 

Citește mai multe despre bar, Bataie, romance și toaleta pe Libertatea.

Comentarii