Mergi direct la conținut »
Trei tineri, surprinşi cum fură din farmacie! Cum au acţionat! GALERIE FOTO Galerie foto
3imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Trei tineri, surprinşi cum fură din farmacie! Cum au acţionat! GALERIE FOTO

Trei tineri, surprinşi cum fură din farmacie! Cum au acţionat! GALERIE FOTO

Trei hoţi au fost surprinşi pe camerele de supraveghere ale unei farmacii din Constanţa în timp ce sustrăgeau produse din rafturi.

De Cătălin Schipor, Gabriel Stoica,

Polițștii constănțeni sunt pe urmele a trei tineri care au furat dintr-o farmacie din oraş. Suspecții au mers împreună într-o farmacie de pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța și, profitând de aglomerație, au sustras mai multe produse cosmetice aflate într-o vitrină, paguba fiind de peste 300 de lei.

În imagini se poate vedea cum cei trei s-au postat în fața vitrinei, iar unul dintre ei pare că vorbește la telefon, dar, de fapt, era cu ochii la farmacistă pentru ca ceilalți doi parteneri ai săi să poată opera fără să fie prinși.

Un al doilea participant la furt îi ține fața celui de-al treilea, care a și acționat, sustrăgând și ascunzând sub o bluză pe care o ținea în mână mai multe produse cosmetice.

Tot furtul s-a produs fără ca vreo persoană din farmacie să observe. Totul a ieşit la iveală abia după ce s-a constatat lipsa bunurilor din raft și s-au urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere.

Close
Închide
  Close