De Livia Lixandru,

Oamenii legii căutau un bărbat urmărit internațional pe numele căruia a fost emis un mandat de arestare pentru săvârșirea unor infracțiuni.

Bărbatul, urmărit internațional pentru furt calificat în străinătate, a fost prins cu focuri de armă în zona Seaca. Mascații au fost nevoiți să recurgă la folosirea armamentului din dotare în momentul în care au văzut că individul opunea rezistență, scrie gazetavâlceană.ro.

Intervenția din Călimănești este complet diferită față de cea din 2 iunie, din Izvin, județul Timiș, unde pentru prinderea lui Marcel Lepa, urmărit internațional pentru tâlhărie, au fost trimiși polițiști fără echipament de protecție.

În timpul operațiunii, Marcel Lepa l-a împușcat mortal pe polițistul Cristian Amariei și l-a rănit pe un coleg al acestuia.

După moartea lui Amariei, sindicaliștii din Poliție și alți oameni din sistem au reclamat faptul că polițistul a fost trimis la caz fără vestă antiglonț și i-au reproșat ministrului de Interne, Carmen Dan, că dotările promise de doi ani nu au ajuns nici acum la polițiști.

Foto: Arhivă / Hepta

Citește și:

VIDEO/ În timp ce instituțiile pasează de la una la alta responsabilitatea, tatăl unui copil care a murit într-o fosă septică a luat singur măsuri: „Nici în ziua de azi nu a venit nimeni să mă întrebe de ce am cimentat eu fosa”

Gigi Becali, moment fabulos în trafic! Ce întrebare i-a pus polițistul care l-a tras pe dreapta
GSP.RO

Gigi Becali, moment fabulos în trafic! Ce întrebare i-a pus polițistul care l-a tras pe dreapta