Mergi direct la conținut »
Tudose îl critică pe Dragnea pentru că s-a internat într-o clinică privată: "Orice om normal, orice român, când îl doare ceva, se duce la UPU, la urgenţă"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Tudose îl critică pe Dragnea pentru că s-a internat într-o clinică privată: "Orice om normal, orice român, când îl doare ceva, se duce la UPU, la urgenţă"

Tudose îl critică pe Dragnea pentru că s-a internat într-o clinică privată: „Orice om normal, orice român, când îl doare ceva, se duce la UPU, la urgenţă”

Fostul premier Mihai Tudose l-a atacat, miercuri, pe liderul PSD Liviu Dragnea, pentru că a decis să se trateze de hernie de disc, într-o cliniă privată. El spune că acesta trebuia să îşi trateze problemele de sănătate în sistemul public, pentru a verifica "dacă lucrurile funcţionează, pe propria piele". 

De Valentina Postelnicu,

„Nu sunt medic, dar am un singur comentariu. Înţeleg că poţi să te tratezi, să te internezi unde doreşti şi sunt sisteme de asigurare şi private, nu ştiu, poate domnia sa are o asigurare privată. Dar orice om normal, orice român pe când îl doare ceva se duce la UPU, la urgenţă. Când eşti al treilea om în stat, e bine să verifici dacă lucrurile funcţionează pe propria piele, spate, vertebre, menisc şi poate nimerea undeva unde funcţiona RMN”, a spus Mihai Tudose, miercuri, la Parlament.

El a spus că s-a tratat numai în sistemul de sănătate publică.

„Omul de rând se duce unde poate – în sistemul de sănătate public. Dacă un demnitar nu îşi găseşte rezolvarea la sistemul de sănătate public măcar în faza incipientă, dar pe parte de diagnostic, prima dată te prezinţi la un spital public”, a punctat Tudose.

Întrebat despre operaţia lui Victor Ponta, în Turcia, Mihai Tudose a arătat că fostul premier s-a tratat iniţial în România, şi abia ulterior a ajuns în străinătate.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost internat într-o clinică privată, după ce a acuzat dureri de spate. Acesta a făcut investigaţiile la clinica Sanador. Acesta ar fi refuzat intrervenţia chirurgicală şi urmează să fie externat.

Citeşte şi: Operează 25 DE ORE pe zi! Conform tabelelor cu programul operator al Spitalului Județean Timișoara, dr. Mihai Ionac a operat și 25 de ore într-o singură dată calendaristică

Close
Închide
  Close