De Răzvan Mihalașcu, Vlad Chirea (foto),

Aleile cimitirului Sfânta Vineri din Capitală s-au dovedit neîncăpătoare pentru oamenii care au venit să-și ia rămas bun de la Tamara Buciuceanu. Cu chipurile împietrite de durere, au însoțit detașamentul de militari care a prezentat onorul, forma supremă de manifestare a respectului față de regretata Tamara Buciuceanu.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Tamarei Buciuceanu a fost purtat pe șase militari.

Copleșiți de emoție, oamenii au aplaudat-o pentru ultima oară pe Tamara Buciuceanu, așa cum făceau de fiecare dată când îi mulțumeau la finele spectacolele ei.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Tamarei Buciuceanu Botez a părăsit Teatrul Bulandra vineri dimineață și a ajuns la ora 9.30 la Biserica Sf. Gheorghe Nou, din centrul Capitalei.

După oficierea unei slujbe în interiorul lăcașului de cult, înmormântarea a avut loc la Cimitirul Sf. Vineri, la ora 13.

Tamara Buciuceanu Botez, una dintre cele mai îndrăgite și mai talentate actrițe din România, a murit marți, 15 octombrie, la 90 de ani. Colegii de breaslă și cântăreții au trecut pe la Teatrul Bulandra pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Citeşte şi:

UPDATE | Tamara Buciuceanu Botez a fost înmormântată cu onoruri militare la Cimitirul Sf. Vineri din Capitală. Sute de oameni au venit să-i aducă un ultim omagiu

A sugrumat trei femei cu mâinile goale, apoi a vândut heroină în pușcărie, dar instanța l-a eliberat, printre altele, pentru „Programul de prevenție primară a violenței domestice”

Istoria tristă a cabanei Caraiman, casa din vârful Bucegilor: e în paragină și a fost scoasă la vânzare pe internet cu 200.000 de euro. ”Nemulțumiții n-au decât să pună mână de la mână și să o cumpere”

Premieră mondială! Anunțul făcut de Marian Drăgulescu în urmă cu câteva momente
GSP.RO

Premieră mondială! Anunțul făcut de Marian Drăgulescu în urmă cu câteva momente

Horoscop 5 decembrie 2019. Leii sunt cuprinși de griji și temeri
HOROSCOP

Horoscop 5 decembrie 2019. Leii sunt cuprinși de griji și temeri