De Dragoș Tănase,

Jackub Hildreth, în vârstă de 19 ani, a fost arestat și acuzat de agresiune în stare agravantă, cu o armă letală, pentru presupusul atac asupra iubitei sale, Catalina Mireles, în vârstă de 22 de ani.

Agresiunea a avut loc în data de 5 decembrie 2019, în San Antonia, Texas.

„Am ținut-o de gât și am lovit-o în față de zece ori. Apoi mi-am «sculptat» numele cu un cuțit pe fruntea ei”, a scris agresorul în declarația sa din arest.

Tânăra le-a povestit polițiștilor că se întâlneau de trei săptămâni, după ce s-au cunoscut pe Facebook. În acea zi s-au certat chiar din cauza relației lor, iar totul a degenerat.

„Nu aveți încredere în toată lumea pe care credeți că o puteți cunoaște”, a spus Catalina, fâcând referire la faptul că s-au cunoscut pe o rețea de socializare.

Ea a declarat Poliției că a crezut că Hildreth o va ucide, spunând „că a vrut să ma bage într-un dulap până când se gândea ce va face cu trupul meu”, a spus Mireles, potrivit KSAT.com.

După atacul violent, victima s-a ales cu maxilarul lui Mireles rupt în trei locuri. De asemenea, a suferit vânătăi faciale și a avut cicatrici pe frunte, după ce agresorul a apucat să „scrie” numele „Jack”.

Un bărbat a murit la spitalul din Alba unde a venit cu gâtul umflat. Acuzațiile familiei
Recomandări

Un bărbat a murit la spitalul din Alba unde a venit cu gâtul umflat. Acuzațiile familiei

Catalina Mireles, înainte de a-l cunoaște pe Jackub Hildreth (FOTO: Facebook)

Mama Catalinei, Juanita Lopez, a spus că este ușurată de faptul că Hildreth este acum în spatele gratiilor și a adăugat că fiica ei „s-a temut pentru viața sa, pentru că el urma să o omoare”.

„Nu vreau să iasă din nou, pentru că va răni pe altcineva. Este copilul meu, nu mă așteptam să se întâmple asta”, a mai spus femeia.

Imediat după atac, Hildreth a fugit de la fața locului, înainte de sosirea polițiștilor, dar autoritățile l-au depistat și l-au arestat vineri. El era căutat anterior pentru pătrundere prin efracție, potrivit documentelor judiciare.

El este reținut într-o închisoare locală și poate fi eliberat pentru o cauțiune de 75.000 de dolari. Hildreth va apărea în fața instanței luna viitoare, informează Metro.co.uk.

Hildreth are antecedente în ceea ce privește violența în familie. În trecut, a fost condamnat pentru agresarea și chiar sufocarea unui membru al familiei sale, dar și purtarea ilegală a unei arme.

FOTO: Bexar County Jail/ KSA

Citeşte şi:

O adolescentă a acceptat, drept pedeapsă, ca părinții să-i ia telefonul și să posteze pe conturile ei de pe rețelele de socializare. Și-a dat seama imediat că a făcut o greșeală enormă

Un motan salvat de pe stradă și dus la un adăpost de animale a devenit vedetă pe internet. Ce făcea felina în timpul nopții

VIDEO | O profesoară a fost arestată după ce a bătut o elevă! Școala unde preda a concediat-o imediat

Simona Halep, despre retragerea din tenis: "Sincer, chiar am vorbit cu fratele meu despre asta"
GSP.RO

Simona Halep, despre retragerea din tenis: "Sincer, chiar am vorbit cu fratele meu despre asta"

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială
HOROSCOP

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială