De Dragoș Tănase,

Jackub Hildreth, în vârstă de 19 ani, a fost arestat și acuzat de agresiune în stare agravantă, cu o armă letală, pentru presupusul atac asupra iubitei sale, Catalina Mireles, în vârstă de 22 de ani.

Agresiunea a avut loc în data de 5 decembrie 2019, în San Antonia, Texas.

„Am ținut-o de gât și am lovit-o în față de zece ori. Apoi mi-am «sculptat» numele cu un cuțit pe fruntea ei”, a scris agresorul în declarația sa din arest.

Tânăra le-a povestit polițiștilor că se întâlneau de trei săptămâni, după ce s-au cunoscut pe Facebook. În acea zi s-au certat chiar din cauza relației lor, iar totul a degenerat.

„Nu aveți încredere în toată lumea pe care credeți că o puteți cunoaște”, a spus Catalina, fâcând referire la faptul că s-au cunoscut pe o rețea de socializare.

Ea a declarat Poliției că a crezut că Hildreth o va ucide, spunând „că a vrut să ma bage într-un dulap până când se gândea ce va face cu trupul meu”, a spus Mireles, potrivit KSAT.com.

După atacul violent, victima s-a ales cu maxilarul lui Mireles rupt în trei locuri. De asemenea, a suferit vânătăi faciale și a avut cicatrici pe frunte, după ce agresorul a apucat să „scrie” numele „Jack”.

Fetele de la Total Dance Show, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu
Recomandări

Fetele de la Total Dance Show, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu

 
Catalina Mireles, înainte de a-l cunoaște pe Jackub Hildreth (FOTO: Facebook)

Mama Catalinei, Juanita Lopez, a spus că este ușurată de faptul că Hildreth este acum în spatele gratiilor și a adăugat că fiica ei „s-a temut pentru viața sa, pentru că el urma să o omoare”.

„Nu vreau să iasă din nou, pentru că va răni pe altcineva. Este copilul meu, nu mă așteptam să se întâmple asta”, a mai spus femeia.

Imediat după atac, Hildreth a fugit de la fața locului, înainte de sosirea polițiștilor, dar autoritățile l-au depistat și l-au arestat vineri. El era căutat anterior pentru pătrundere prin efracție, potrivit documentelor judiciare.

El este reținut într-o închisoare locală și poate fi eliberat pentru o cauțiune de 75.000 de dolari. Hildreth va apărea în fața instanței luna viitoare, informează Metro.co.uk.

Hildreth are antecedente în ceea ce privește violența în familie. În trecut, a fost condamnat pentru agresarea și chiar sufocarea unui membru al familiei sale, dar și purtarea ilegală a unei arme.

FOTO: Bexar County Jail/ KSA

Citeşte şi:

O adolescentă a acceptat, drept pedeapsă, ca părinții să-i ia telefonul și să posteze pe conturile ei de pe rețelele de socializare. Și-a dat seama imediat că a făcut o greșeală enormă

Un motan salvat de pe stradă și dus la un adăpost de animale a devenit vedetă pe internet. Ce făcea felina în timpul nopții

VIDEO | O profesoară a fost arestată după ce a bătut o elevă! Școala unde preda a concediat-o imediat

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 22 februarie 2020. Vărsătorii caută soluții pentru problemele dificile
HOROSCOP

Horoscop 22 februarie 2020. Vărsătorii caută soluții pentru problemele dificile