Mergi direct la conținut »
Un adolescent virgin a câștigat un bilet la un festival de sex folosind cardul tatălui său
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un adolescent virgin a câștigat un bilet la un festival de sex folosind cardul tatălui său

Un adolescent virgin a câștigat un bilet la un festival de sex folosind cardul tatălui său

Băiatul se numește Brian, are 16 ani și trăiește în New York. El a intrat într-un concurs care oferea bilete gratis către "Insula Sexului", în Caraibe. 

Organizatorii concursului spun că mama lui Brian a fost furioasă când a aflat ce a făcut băiatul, dar tatăl lui i-a dat permisiunea să meargă la evenimentul care promite sex nelimitat și începe miercuri pe o insulă secretă, potrivit Daily Mail.

Luna trecută organizatorii maratonului sexual au scos la concurs un bilet „de aur” – cu toate cheltuielile plătite. Cei interesați puteau câștiga dacă achiziționau diverse produsele de pe site-ul lor.

„Am cumpărat o carcasă de telefon și o geantă pentru 60 de dolari. După ce am văzut videoclipuri cu insula, mi-am dorit să ajung acolo, dar nu mi-am imaginat niciodată că voi câștiga. Am folosit cardul tatălui meu fără să îi spun.

Am primit un email săptămâna trecută că am câștigat. Nu îmi venea să cred ce citesc, am crezut că visez. Le-am spus părinților mei și s-au supărat foarte tare. Dar apoi tatăl s-a documentat despre ce urmează să se întâmplă. A decis că pot merge și și-a dat permisiunea în scris pentru că nu sunt adult”, a povestit adolescentul care marți a zburat spre insula secretă.

Citeşte și:Insula sexului! 6.000 de dolari pentru patru zile de orgie cu alcool, droguri și amor sălbatic | FOTO


Cele mai frumoase sportive din lume. LOCUL 2: Antonija Misura (30 de ani, Croația, baschet) | FOTO și VIDEO


 

Close
Închide
  Close