MENIU CAUTĂ
08 Dec. 2018 13:24

Un autobuz a căzut în gol 60 de metri, în India. 11 persoane au murit și 14 au fost rănite

Distribuie

Cel puţin 11 persoane au murit şi alte 14 au fost rănite, sâmbătă, 8 decembrie, după ce un autobuz a căzut în gol 60 de metri, în zona unui drum muntos. Tragedia a avut loc în statul Jammu şi Kashmir din nordul Indiei, iar autobuzul făcea legătura între orașele Loran și Poonch.

„Accidentul s-a produs pe un drum de munte în districtul Poonch, când şoferul -din cauza vitezei – a pierdut controlul vehiculului, a alunecat pe șosea și a căzut într-o vale de 60 de metri, lângă un râu”, a declarat şeful poliţiei locale, Anil Kumar.

Toți răniții au fost transportați la spital, iar doi dintre ei se află în stare gravă.

În India se înregistrează cel mai mare număr de decese în accidente auto din lume, cu o medie de circa 135.000 de persoane care mor în fiecare an pe şoselele acestei ţări.

Principalele cauze ale accidentelor sunt drumurile proaste, vehiculele învechite sau supraaglomerate şi şofatul periculos, relatează Agerpres.

Anul acesta, în luna martie, un accident rutier petrecut în India s-a soldat cu cel puțin 25 de morți și zeci de răniți.

Apoi, în luna iulie, 44 de persoane și-au pierdut viața, într-un accident de autocar, tot în India.

Salvatorii și martorii accidentului din India încearcă să ajute supraviețuitorii

Salvatorii și martorii accidentului din India încearcă să ajute supraviețuitorii


Citește și… „Micul Messi”, copilul care și-a făcut tricou cu idolul lui dintr-o pungă de plastic, amenințat de talibani! Decizia luată de familie


 

Citește mai multe despre autobuz, India și tragedie pe Libertatea.

Comentarii