Mergi direct la conținut »
Un autocar cu 25 de persoane s-a răsturnat pe DN 1 în județul Brașov
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un autocar cu 25 de persoane s-a răsturnat pe DN 1 în județul Brașov

Un autocar cu 25 de persoane s-a răsturnat pe DN 1 în județul Brașov

Un autocar în care se aflau 25 de persoane s-a răsturnat, marți seară, pe DN 1, la ieşirea din Codlea spre Făgăraş, în zona Peneş Curcanul

Patru persoane au fost rănite în urma accidentului, iar trei dintre ele vor fi transportate la spital, au anunțat pompierii din Brașov care au intervenit la locul accidentului.

”Sunt patru victime, conştiente. La faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD, o ambulanţă SAJ, un echipaj cu apă şi spumă, o autospecială de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Codlea”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, citat de newsbv.ro.

Din cauză că sunt scurgeri de carburant, pompierii au luat măsuri de protecție în cazul unei explozii.


Citește și: 

Ministerul Sănătății confirmă investigația Libertatea despre falsul medic ginecolog: ”Diploma de licență și actul de rezidențiat sunt false!”

Rețeaua doctorilor falși se extinde și în spitale publice! O femeie de 30 de ani și-a inventat o diplomă de medic și lucrează de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov!

„Nu figurează în baza noastră de date”, spune Colegiul Medicilor despre Raluca Daniela Bîrsan, femeia care a lucrat 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov cu o diplomă falsă

Reacția Spitalului Ilfov, în cazul medicului fals de la Ginecologie: „Până la proba contrarie, documentele pe care le avem atestă că doamna este medic”


 

Close
Închide
  Close