Mergi direct la conținut »
Incident grav! Un avion Blue Air a revenit pe Aeroportul Otopeni din cauza unor probleme tehnice
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Incident grav! Un avion Blue Air a revenit pe Aeroportul Otopeni din cauza unor probleme tehnice

Incident grav! Un avion Blue Air a revenit pe Aeroportul Otopeni din cauza unor probleme tehnice

Un avion Blue Air cu destinația Liverpool a avut probleme la decolare. Aeronava ar fi lovit pista cu o aripă în momentul decolării.

UPDATE: La bordul avionului se aflau 170 de pasageri, care vor fi preluați acum de o altă aeronavă și transportați către Liverpool. Compania aeriană a anunțat ulterior că aeronava s-a reîntors pe Aeroportul Otopeni, „ca urmare a deciziei comandamentului, deoarece a existat o suspiciune de defecțiune tehnică, pasagerii urmând să fie transportați la destinație cu altă aeronavă”.

„Zborul 0B 133, care a decolat în această după-amiază de pe Aeroportul Otopeni cu destinaţia Liverpool, s-a reîntors la Bucureşti ca urmare a deciziei comandantului. Respectând procedurile în vigoare şi pentru că siguranţa este prioritară la Blue Air, echipajul a decis să revină pe Otopeni ca urmare a unei suspiciuni de defecţiune tehnică”, a precizat compania.


Avionul se afla deasupra Ungariei atunci când pilotul a decis că trebuie să se întoarcă, transmite Antena 3.

Ulterior, avionul Blue Air a survolat zona din apropiere de aeroportul Internațional Henri Coandă pentru a goli rezervoarele și pentru a putea să aterizeze în siguranță.


Citește și: Cum s-au văzut cele mai mari exerciții militare din Rusia din ultimele patru decenii. Vladimir Putin: “Federaţia Rusă este un stat iubitor de pace” / FOTO&VIDEO


 

Close
Închide
  Close