Mergi direct la conținut »
Un avion care zbura din Marea Britanie spre Ibiza s-a întors din drum din cauza unei probleme tehnice
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un avion care zbura din Marea Britanie spre Ibiza s-a întors din drum din cauza unei probleme tehnice

Un avion care zbura din Marea Britanie spre Ibiza s-a întors din drum din cauza unei probleme tehnice

Zborul BA2724 al companiei British Airways decolase, vineri, de pe Aeroportul Gatwick și avea ca destinație Ibiza. Aeronava zbura pe deaspura Canalului Mânecii, la o altitudine de 10.668 de metrii când piloții au detectat o problema tehnică. 

Deși problema era minoră, căpitanul de zbor nu a riscat viața oamenilor și a întors avionul, aterizând pe aeroportul din Marea Britanie, potrivit mirror.co.uk.

„Siguranța clienților noștri și al echipei de zbor este întotdeauna prioritatea noastră. Aeronava s-a întors pe Aeroportul Gatwick ca o măsură de precauție în urma unei probleme tehnice minore cu avionul.

Ne-am cerut scuze clienților noștri pentru întârzierea în călătoria lor și i-am anunțat că altă aeronavă îi va duce la destinație”, a declarat un purtător de cuvânt al British Airways.

La sfârșitul lunii iulie, o altă aeronavă a companiei British Airways a fost nevoită să aterizeze de urgenţă, pe același aeroport din Londra, în urma unei defecțiuni tehnice.


FOTO/ Ce nu s-a văzut la parada de Ziua Marinei. Zeul Neptun n-a mai ajuns pe uscat!


 

Close
Închide
  Close