MENIU CAUTĂ
06 Dec. 2018 17:47

Un băiețel din Neamț a murit în noaptea de Moș Nicolae după a căzut într-un cazan cu hrană pentru animale

Distribuie

Sfârșit cumplit pentru un copilaș din județul Neamț. Băiețelul de doi ani și șase luni a murit, după ce a căzut într-un cazan cu mâncare fierbinte pentru animalele din gospodărie.

Incidentul șocant a avut loc, miercuri, în satul Stejaru din județul Neamț. Băiețelul stătea pe un scaun, în timp ce tatăl său pregătea mâncarea pentru animale.

La un moment dat, părintele s-a aplecat să pună lemne pe foc, iar copilașul a alunecat de pe scaun în cazanul cu mâncare, scrie știri-neamț.

La fața locului s-a deplasat un echipaj cu asistent medical care l-a dus pe băiețel la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Orăşenesc Bicaz. De la Bicaz, copilul a fost transportat la Spitalul Județean din Piatra Neamț. Acolo, medicii au hotărât să fie transferat la Bucureşti. Însă, pe timpul transportului, în județul Buzău, copilul a intrat în stop cardio-respirator.

Medicii au început manevrele de resuscitare și l-au transportat de urgență la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, unde copilul a murit.

Medicii spun că băiețelul suferise arsuri pe 70 la sută din suprafața corpului. Polițiștii din cadrul IPJ Neamț au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul băiețelului care a murit opărit.

La trei ani de la incendiul din Colectiv, România nu are încă o clinică dotată pentru marii arși, deși au fost construite trei secții mari pentru acești pacienți.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a promit că trei noi centre pentru pacienții cu arsuri majore vor fi construite după anul 2020.


Citește și Ce au descoperit legiştii pe trupurile poliţistului şi a iubitei sale, găsiţi morţi în casă la Oraviţa


 

Citește mai multe despre Animale, arsuri, cazan, mancare și neamt pe Libertatea.

Comentarii