14 Ian. 2018 20:59

UPDATE: Bărbatul lovit de tramvai trăiește. Precizări de ultimă oră, făcute de ISU

Distribuie

Persoană călcată de tramvai în București. Pompierii chemați de urgență încearcă să scoată victima care este prinsă sub roțile tramvaiului.

UPDATE 20:45: Bărbatul anunțat decedat după ce a fost lovit de tramvai a fost resuscitat și transportat la spital. Reprezentanții Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au transmis inițial că bărbatul a fost scos fără viață după ce „a suferit răni incompatibile cu viața'. Mai apoi, au revenit cu precizări.

„Bărbatul are 60 de ani şi a fost scos de sub tramvai în stop cardio-respirator. După mai multe manevre de resuscitare ce au durat câteva zeci de minute, bărbatul a prezentat semne vitale, astfel că a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arseni”, a precizat ISU Bucureşti-Ilfov.


UPDATE 19:02: Un bărbat de 60 de ani a murit după ce a fost călcat de tramvai pe Șoseaua Viilor din București, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov. VIctima nu a mai putut fi salvată, după ce a fost scoasă de sub roțile tramvaiului.


Incidentul șocant a avut loc pe șoseaua Viilor, la intersecție cu strada Constantin Istrati, au precizat reprezentanții ISU București-Ilfov.

La fața locului a fost trimisă de urgență o echipă de la Descarcerare și o ambulanță SMURD.


Citește și UPDATE/ Valentin Riciu, consilier al ministrului Carmen Dan, este anchetat în trei dosare penale


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop miercuri, 24 octombrie 2018. Gemenii au parte de o zi foarte dificilă
Loading...
Comentarii