De Petre Dobrescu,

Bărbatul, care a mai fost închis, în 2001, timp de trei ani, pentru fraude similare, este căutat din nou după ce a comis din nou fapte de același tip, a notat The Sun.

Modul lui de operare era următorul: se lăuda că a câștigat o sumă imensă la loterie, 8,4 milioane de lire sterline.

Fiind atât de „bogat”, omul se apropia de femei cu averi mai mici, dar cât se poate de reale și le convingea să-l „împrumute” cu sume generoase. După aceea, evident, dispărea!

Personajul, care a inspirat filmul „Nu-mi poți cumpăra iubirea” (1987), cu martin kemp și Michelle Collins, este pe lista infractorilor căutați de poliția din South Yorkshire.

Hazel Wilkins, acum în vârstă de 70 de ani, a dezvăluit cum bărbatul i-a dat viața peste cap.

„Mi-a ruinat viața”

„Acest om mi-a ruinat viața mea și pe cine știe a câtor alte femei”, a spus Hazel.

„Aveam o familie iubitoare, un serviciu bun și eram foarte fericită când l-am întâlnit. Acum nu mai am nimic și nu voi mai fi fericită niciodată. E prea târziu să mai repar ceva”, a adăugat femeia.

Bărbatul i-a spus că are un restaurant de 500 de locuri în Guernsey și că o va pune manager acolo, dar acest lucru nu s-a materializat niciodată.

Reacția lui Adrian Năstase după ce a aflat că Iohannis vrea să-i retragă decorația
Recomandări

Reacția lui Adrian Năstase după ce a aflat că Iohannis vrea să-i retragă decorația

Bărbatul i-a mai promis că vor merge în croaziere și vor sta numai în apartamente de lux la hoteluri de lux.

El pretindea că deține mai multe hoteluri prin toată lumea și spunea deseori că pleacă în „deplasări de afaceri”.

Dar pleca la Doncaster, unde ducea o viață dublă. Și acolo avea o relație pe care o „hrănea” cu același tip de minciuni.

A amânat de cinci ori nunta, invocând decese în familie!

Hazel a mai dezvăluit că Wells a amânat de cinci ori nunta promisă, invocând diverse decese în familie. iar, mai apoi, a mințit-o că el are cancer și nu-i stă gândul la însurătoare!

Wells a mai promis că-i va cumpăra o locuință fetei lui Hazel Wilkins, dar a dispărut înainte să-și țină promisiunea, astfel că fata lui Hazel, care avea un copil nou-născut, a rămas pe drumuri.

Un stomatolog pasionat de medicina de urgenţă îi ia apărarea lui Raed Arafat. “Sunt alţi şefi mai mici care trebuie să răspundă”
Recomandări

Un stomatolog pasionat de medicina de urgenţă îi ia apărarea lui Raed Arafat. “Sunt alţi şefi mai mici care trebuie să răspundă”

Hazel și-a vândut propria locuință pentru a-i lua una fetei, unde să poată locui cu copilul nou-născut.

„Am fost atât de proastă. Dar era atât de convingător, fermecător, glumeț și drăguț. Dragostea e oarbă”, a mai spus Hazel Wilkins.

John Eric Wells se dădea Howard Walmsley și susținea că a câștigat 8,4 milioane de lire sterline la loterie.

A promis că va cumpăra o fermă de 300.000 de lire sterline, convingând-o să se mute într-o rulotă pentru a grăbi vânzarea proprietății anterioare. A luat banii și dus a fost.

A păcălit și băncile!

Wells a fost convingător nu numai cu femeile, ci și cu băncile și cu alți parteneri de afaceri, reușind să-i convingă să-i dea credite și chiar să-i împrumute mașini.

Poliția din Yorkshire a anunțat că John Eric Wells este căutat pentru că a păcălit trei femei cu suma de 400.000 de lire sterline. Poliția a mai dezvăluit că bărbatul se folosește de identități false, fiind cunoscut și ca Howard Walmsley sau Howard Hemmings.

SURSA FOTO: Facebook


Citeşte şi:

CORESPONDENȚĂ DIN OLANDA | Din copil abuzat, Johannes Visscher a devenit prădător sexual de copii. Bunicul sinucigaș, tatăl alcoolic violent, mama internată la psihiatrie

CORESPONDENȚĂ DIN OLANDA | Jurnalist De Telegraaf: „Autoritățile nu comunică nimic despre cazul Visscher. Este greu să aflăm pentru ce a fost condamnat și când. Să sperăm că a lăsat urme în România”

Un copil de 17 luni n-a fost primit într-un avion! Motivul halucinant pentru care micuțul și mama lui au fost dați jos din aeronavă

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația
GSP.RO

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur