O vecină a celor trei femei, care l-a văzut pe bărbat fugind din casă cu un cuţit în mână, a alertat poliţia la numărul de urgenţă.

„În jurul orei 15:30, poliţiştii din Botoşani au fost sesizaţi de către o femeie, din comuna Şendriceni, cu privire la faptul că un bărbat, având asupra sa un cuţit, a părăsit locuinţa vecină, în fugă”, a transmis, luni seară, IPJ Botoşani.

Din primele verificări, s-a stabilit faptul că este vorba despre un bărbat, de 45 de ani, din comuna Lozna, care s-a deplasat la locuinţa fostei sale soţii, de 44 de ani, pe care ar fi înjunghiat-o, cadrele medicale ajunse la faţa locului declarând decesul.

IPJ Botoşani:

Sursa citată a precizat că în aceeaşi locuinţă se mai aflau mama femeii, în vârstă de 60 de ani şi sora acesteia, în vârstă de 38 de ani, care au fost preluate de ambulanţă, prezentând şi acestea plăgi înjunghiate.

”Bărbatul bănuit de comiterea faptei a părăsit zona până la sosirea echipajelor de poliţie. În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti şi jandarmi, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost depistat şi se află în custodia poliţiştilor”, au mai precizat poliţiştii.

Cercetările sunt preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani, sub aspectul comiterii infracţiunilor de omor calificat şi tentativă de omor.

Urmărește-ne pe Google News