De Răzvan Mihalașcu,

Necazul bărbatului a început duminică dimineață, când a mers la cimitir pentru a curăța un mormânt. Într-o clipă de neatenție, a căzut peste vârfurile gărdulețului care împrejmuiește mormântul. Unul dintre obiectele din metal i-a provocat o rană adâncă în zona testiculelor, relatează Monitorul de Botoșani.

Deși sângera puternic și avea dureri greu de imaginat, bărbatul s-a dus acasă, pentru a se opera singur. A luat un ac, ață de cusut și, fără anestezie, și-a aplicat nu mai puțin de șapte copci.

Starea lui de sănătate s-a agravat și, pentru că pierduse mult sânge, a decis să se ducă abia spre seară la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Dorohoi.

„Pacientul a ajuns în serviciul nostru în şoc hemoragic şi cu tensiune mică. A fost stabilizat, după care direcţionat către UPU Mavromati pentru consult de specialitate şi internare”, a precizat un medic din cadrul Centrului de Primiri Urgenţe Dorohoi, conform sursei citate.

Bărbatul a fost internat pe secţia de Urologie a Spitalului Judeţean Botoșani.

Medicii de la cele două unități medicale au rămas șocați deoarece bărbatul s-a cusut, fără anestezie, și și-a pus meticulos mai multe „copci”.

Întrebat de ce a recurs la procedura extrem de dureroasă și riscantă deopotrivă, bărbatul le-a spus medicilor că „aşa a impus situaţia”.

Alt botoșănean și-a improvizat o sondă urinară dintr-un furtun

Cazul bizar le-a amintit medicilor despre modul în care alți botoșăneni au încercat să se trateze singuri prin metode extrem de traumatizante. În urmă cu doi ani, un bărbat de 43 de ani din localitatea Copălău a ajuns la spital, după ce și-a introdus singur în penis un furtun folosit pentru a scoate vinul din butoi, pe motiv că nu putea urina.

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta
Recomandări

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta

De asemenea, în vara lui 2018, un bătrân de 90 de ani a fost la un pas de a-și reteza gâtul, după ce a folosit un polizor pentru a-și tăia un neg de pe gât. A a avut mare noroc, spun medicii, deoarece lama polizorului nu i-a provocat o tăietură adâncă.

De asemenea, un bărbat a încercat să-și oprească o sângerare în zona anală prin introducerea unui pahar de sticlă în zona intimă. Chirurgii au fost nevoiți să-l opereze pentru a-i extrage paharul din abdomen.


Citește și:

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri