MENIU CAUTĂ

Un bărbat din Galați este cercetat penal după ce a înjunghiat mortal un câine

Distribuie

Bărbatului, în vârstă de 47 de ani, i s-a făcut dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere cu intenţie, fără drept, a animalelor, după ce a înjunghiat mortal câinele vecinei sale. 

Totul a pornit după ce soţia proprietarului animalului a curăţat nişte ţurţuri de gheaţă de la balcon, iar câţiva au căzut în balconul vecinului, care locuieşte cu un etaj mai jos. În timp ce stăpânul câinelui se întorcea acasă cu patrupedul, vecinul a ieşit din apartament şi i-a atacat, pe holul blocului, cu un cuţit de bucătărie, potrivit Agerpres.

„În momentul în care am urcat în casă, am trecut prin faţa uşii lui, iar el a deschis uşa pur şi simplu şi a dat cu cuţitul. Prima oară a încercat să dea în mine, mi-a agăţat un pic geaca, eu m-am ferit, după care s-a aplecat şi a dat exact în câine. S-a răzbunat pe câine”, a povestit Costel Laurenţiu Bocioc, stăpânul câinelui ucis.

Deși animalul, un Amstaff de 13 ani, a fost dus imediat la veterinar, lovitura i-a secţionat mai multe organe, iar după câteva ore a murit. În urma incidentului, proprietarii câinelui ucis au depus plângere la Poliţie.


Povestea cutremurătoare a măicuței Elena. Somată să plătească statului 36.000 de lei din cauza greșelii unui funcționar, descoperită după 23 de ani!


 

Citește mai multe despre animal, caine și dosar penal pe Libertatea.

Comentarii