MENIU CAUTĂ
19 Noi. 2018 11:46

Un bărbat și-a prins logodnica în pat cu cel mai bun prieten al lui. Cei doi bărbați s-au răfuit în plină stradă și au fost fotografiați de trecători

Distribuie

Doi bărbați, cândva cei mai buni prieteni, acum cei mai mari inamici, după ce unul dintre ei s-a combinat cu logodnica celuilalt, s-au întâlnit pe stradă, într-o zonă noroioasă, a dezvăluit pulse.ng.

Trecătorii au avut parte de un spectacol pe cinste oferit de cei doi „cocoși”. Mai ales că duelul a avut loc într-o zonă noroioasă, dintr-un oraș din statul Ogun, din Nigeria.

Bătaie în noroi

Bărbații s-au lovit cât de tare au putut, dar, spectacolul a fost garnisit și cu „împachetări în nămol”, fiindcă s-au bătut într-un canal plin cu apă și cu noroi.

Bărbații au oferit un spectacol pe cinste

Imaginile au devenit virale, fiind distribuite de foarte multe ori. Unii au spus că bătaia a fost regizată, alții că în noroi ar trebui să se „lupte” doar femeile frumoase.


EXCLUSIV/ Face legea-n două locuri! Numărul doi din sindicatul Metrorex e reprezentantul PSD în companiile municipale înființate de Gabriela Firea

Răsturnare de situaţie în cazul tabloului de Picasso găsit în Tulcea. Totul a fost o farsă pusă la cale în Belgia

VIDEO/ Daiana Anghel a renunțat la mașină și merge cu trenul prin țară. Fosta vedetă TV e femeie de afaceri

Citește mai multe despre barbati, Bataie, nigeria și noroi pe Libertatea.

Comentarii