Mergi direct la conținut »
Un cadavru a fost descoperit în Munții Bucegi. Trupul îi aparține unui bărbat din Giurgiu care avea în buzunar un trandafir roșu
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Un cadavru a fost descoperit în Munții Bucegi. Trupul îi aparține unui bărbat din Giurgiu care avea în buzunar un trandafir roșu

Salvamontişti din Buşteni intervin, duminică dimineaţa, pentru recuperarea unui cadavru găsit de mai mulţi turişti pe traseul Valea Albă din Munţii Bucegi. Inițial, salvamontiștii au crezăt că este vorba despre un tânăr dat dispărut în urmă cu trei săptămâni, însă, ajunși la fața locului, au descoperit că este un bărbat din Giurgiu, care nu fusese dat dispărut.

UPDATE 2: Tânărul găsit mort în zăpadă se numește Laurenţiu Mosor (foto) și avea 35 de ani. În buzunarele sale, salvatorii au descoperit un trandafir roșu şi un bon de taxi în valoare de 220 de lei.

Laurențiu a fost găsit înghețat | sursă foto: Facebook

UPDATE: Salvatorii montani au ajuns la locul unde se află cadavrul unde au găsit şi mai multe acte de identitate.

Actele găsite asupra victimei arată că este vorba despre un bărbat din Giurgiu şi nu despre nu tânărul dispărut acum aproximativ trei săptămâni, din Mureş.

Şeful Salvamont Prahova, Daniel Banu, a declarat că victima a fost găsită parţial îngropată în zăpadă, pe Valea Albă, ceea ce conduce la ideea că a fost surprins de o avalanşă.


Salvatorii montani cred că este posibil să fie vorba despre un tânăr dispărut în urmă cu trei săptămâni, a anunțat Mediafax.

Gheorghe Haiduc, șeful Salvamont Buşteni, a declarat, pentru sursa citată, că salvamontiştii au fost anunţaţi, sâmbăta seara, de mai mulţi turişti, că au găsit un cadavru pe Valea Albă din Munţii Bucegi.

„Nu au putut da mai multe detalii, având în vedere că era întuneric. Duminică dimineaţă am plecat în acţiune. Este o intervenţie dificilă. Este posibil să fie vorba de tânărul pe care noi îl căutam de ceva timp, dat dispărut. Deocamdată nu ştim identitatea”, a declarat Haiduc.

Trei experți în achiziții publice au refuzat să semneze anularea licitației de 600 de milioane de euro, în ciuda intervenției personale a lui Arafat
Recomandări
Trei experți în achiziții publice au refuzat să semneze anularea licitației de 600 de milioane de euro, în ciuda intervenției personale a lui Arafat
 

Salvamontiștii au estimat că acțiunea va dura 7-8 ore, cu parcurgerea unor zone cu risc de avalanșă. A fost chemat și un elicopter de la Departamentul pentru Situații de Urgență, dar vream urâtă a împiedicat desfășurarea acestei acțiuni. La acțiune participă 10 salvamontiști din cadrul Serviciului public județean Salvamont Prahova și Serviciul public local Salvamont Bușteni.


FOTO&VIDEO | Jurnalista Maria Andrieș l-a însoțit pe Dacian Cioloș în periplul său din Teleorman, județul lui Dragnea. Liderul Plus, schimb de replici cu simpatizanți PSD din Roșiorii de Vede: „Sunteți zero” / „Da, zero corupție”

Close
Închide
  Close