De Livia Lixandru,

Potrivit Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, copilul ar fi căzut prin balustrada scărilor, de la o înălțime de aproape 8 metri, aproximativ etajul II.

„Copilul este cu funcții vitale, dar cu traumatism cranian, este confuz și somnolent”, a precizat managerul SAJ Bistrița-Năsăud, dr. Annabella Muzsi, pentru realitateadebistrita.net

La fața locului au intervenit mai multe echipaje medicale, autospeciale atât din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, cât și din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud a fost informat despre acest caz. ”M-a sunat doamna director și mi-a spus. Un copil, în pauză, s-a urcat pe balustradă și s-a dezchilibrat și a căzut de la etajul al II-lea. Au sunat SMURD-ul și acum se derulează o anchetă internă pentru a vedea unde era profesorul de serviciu, să vadă care este starea copilului”, a declarat Camelia Tabără, potrivit sursei citate.

Citeşte şi:

„Polițistul și primarul zic că suntem jegoși. Dar suntem amărâți, nu jegoși”. Cazul elevei coborâte din autobuz: discriminare sau corectitudine politică?

Pedofili străini în România. Cuplul de germani care droga băieți minori, racolați din zona Gării de Nord, înainte de a-i abuza sexual. Au fost „animatori pentru copii” în hoteluri din mai multe ţări!

Documente | Conducerea școlii dintr-un sat din Galați e acuzată că face bani pe spatele copiilor săraci. Refuzi să dai bani pe meditații, ești amenințat cu repetenția!

Motivul pentru care în Germania sunt atât de puţine decese de coronavirus. Explicatia virusologului Christian Droste
GSP.RO

Motivul pentru care în Germania sunt atât de puţine decese de coronavirus. Explicatia virusologului Christian Droste

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine