MENIU CAUTĂ
, de Dragoș Tănase

Copil de 3 ani din Galați, lovit de o mașină. Era nesupravegheat și a vrut să traverseze strada prin loc nepermis

Distribuie

Un copil de 3 ani din localitatea Lieşti, județul Galați, a ajuns la spital, marți, după ce a fost lovit de o maşină în timp ce se deplasa nesupravegheat pe o stradă din localitate, se arată într-un comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că la momentul producerii incidentului copilul se afla singur pe partea carosabilă a unei străzi din comuna Lieşti, încercând să traverseze strada prin loc nepermis şi fără să se asigure. Minorul a fost acroşat, cu partea laterală, de un autoturism care circula regulamentar şi la volanul căruia se afla un bărbat de 70 ani, din localitate.

Copilul a fost transportat la Spitalul de Pediatrie din Galaţi unde a rămas internat pentru îngrijiri medicale, iar poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, relatează Agerpres.

Recent, un copil de patru ani din Neamț, rănit grav la cap, a fost plimbat între două spitale și după șase ore a ajuns la Iași.


Citește și… Rețeaua doctorilor falși se extinde și în spitale publice! O femeie de 30 de ani și-a inventat o diplomă de medic și lucrează de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov!

„Nu figurează în baza noastră de date”, spune Colegiul Medicilor despre Raluca Daniela Bîrsan, femeia care a lucrat 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov cu o diplomă falsă

Reacția Spitalului Ilfov, în cazul medicului fals de la Ginecologie: „Până la proba contrarie, documentele pe care le avem atestă că doamna este medic”


 

Comentarii