MENIU CAUTĂ
28 Aug. 2018 13:05

VIDEO | Un copil din SUA s-a sinucis după ce a fost agresat de colegi pentru că era gay

Distribuie

Un băiat în vârstă de 9 ani din Denver, Colorado, SUA, s-a sinucis după ce a fost agresat timp de patru zile de colegii săi de clasă din cauza faptului că era gay.

Mama băiețelului, Leia Pierce, a spus pentru KDVR-TV că fiul ei, Jamel Myles, i-a dezvălui în timpul verii că este gay și că este „mândru de acest lucru”, scrie BBC.

Trupul lui Jamel a fost găsit în casa în care locuia de către mama lui. El s-a mutat recent la școala din Denver, în clasa a 4-a.

„Fiul meu i-a spus surorii lui că băieții din clasă îl îndeamnă să se sinucidă. Sunt tristă că nu avenit la mine. Sunt supărată că el a crezut că sinuciderea este o opțiune”, a spus mama lui.

Ulterior femeia a adăugat în momentul în care copilul i-a dezvăluit că este gay, ea a realizat că îl iubește și așa.

Instituția care gestionează școlile publice din Denver susține că a angajat consilieri pentru cazuri de criză la școala unde învăța micuțul. Sistemul școlar a trimis apoi scrisori familiilor despre serviciile de consiliere pe care le pot oferi specialiștii.

În scrisoare se specifică că moartea lui Jamel este o marea pierdere pentru comunitatea școlară și arată părinților că părinții trebuie să fie mai atenți în ceea ce privește educația copiilor lor.


CITEȘTE ȘI: FOTO/ Invitații la nunta lui Dragnea Jr. și-au etalat mașinile de lux. Cine este deputatul care a ales să vină cu taxiul


FOTO: CAPTURĂ VIDEO

Comentarii