Mergi direct la conținut »
VIDEO | Un culturist a fost filmat în timp ce și-a lovit cu bestialitate iubita, înainte de a o înjunghia
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Un culturist a fost filmat în timp ce și-a lovit cu bestialitate iubita, înainte de a o înjunghia

VIDEO | Un culturist a fost filmat în timp ce și-a lovit cu bestialitate iubita, înainte de a o înjunghia

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere dintr-un apartament se poate vedea cum Paul Bashi, 35 de ani, o lovește cu pumnii și picioarele pe Kristina Perry, 22 de ani.

Cuplul se afla în apartamentul închiriat din Washington Township atunci când bărbatul a avut o criză de furie după ce s-a uitat în telefonul partenerei sale, potrivit mirror.co.uk.

Paul a lovit-o pe Kristina cu pumnii și picioarele, apoi a început să arunce obiecte în ea, printre care și lumânări aprinse și obiecte de mobilier.

După ce i-a aplicat femeii mai mult de 100 de lovituri puternice, culturistul a înjunghiat-o pe Kristina de mai multe ori, potrivit poliției. În urma traumatismelor suferite, tânăra a intrat în comă.

Autoritățile l-au arestat luna trecută pe Paul în Macomb County, Michigan. El este acuzat de tentativă de omor și poate ieși din închisoare doar dacă plătește o cauțiune fixată la suma de 5 milioane de dolari.

Kristina a petrecut câteva zile în comă, dar atunci când s-a trezit, ea a cerut ca Paul să fie eliberat din închisoare, spunând că a fost vina ei că iubitul ei a acționat astfel. Bărbatul rămâne în închisoare pe toată durata procesului care abia a început.

Avertizăm că videoclipul conține scene de violență și vă poate afecta emoțional. 


Reporterul Libertatea – GSP agresat de bodyguarzii lui Dragnea jr.: „N-am apucat vremea Scorniceștiului!”


 

Close
Închide
  Close