14 Sep. 2017 10:53 , de Cristian Simion

Un elev a fost operat de urgență după o ceartă cu un coleg într-o pauză, la o școală din Argeș. Imediat după incident, copilul a fost la ora de sport

Distribuie

Un elev a fost operat de urgență după o ceartă cu un coleg într-o pauză, la o școală din Argeș. Inspectoratul Şcolar Județean a trimis la şcoala din Costeşti o echipă care să verifice ce s-a întâmplat. Inspectorul şcolar general Dumitru Tudosoiu a declarat pentru Libertatea că inspectorii vor să verifice dacă există imagini surprinse pe camerele de supraveghere ale şcolii.

O ceartă între doi copii de şcoală primară a fost la un pas de a se termina cu o adevărată tragedie pentru unul dintre ei. Un băieţel de șapte ani, elev în clasa întâi, la şcoala gimnazială din comuna Costeşti, judeţul Argeş, a ajuns la spital cu un rinichi dislocat, iar medicii l-au operat de urgenţă, după ce, îmbrâncit de un coleg, s-a lovit de o balustradă.

Incidentul s-a petrecut miercuri la şcoala gimnazială din comuna Costeşti, judeţul Argeş. În pauza dintre ora a doua şi ora a treia de curs, doi băieţi în vârstă de şapte ani, elevi în clasa întâi, s-au luat la ceartă, iar unul dintre ei l-a îmbrâncit pe celălalt. Acesta din urmă s-a lovit cu mijlocul de o balustradă. Imediat după lovitură, băiatul nu s-a simţit rău.

Mai mult, fără să spună nimic, el a rămas la următoarele două ore de curs, inclusiv la cea de sport, şi a făcut sport împreună cu colegii săi, fără să se plângă de durere, spun reprezentanţi ai şcolii gimnaziale unde s-a petrecut incidentul.
După terminarea cursurilor, elevul a mers acasă, a mâncat, a dormit după-amiază, iar când s-a trezit, i-a spus mamei că îl doare mijlocul. Alarmaţi, părinţii l-a dus pe copil la Spitalul de Pediatrie, unde medicii au constatat că avea unul dintre rinichi desprins de la locul lui.
Întrucât se impunea o intervenţie chirurgicală de urgenţă, băiatul a fost dus imediat în sala de operaţie. În prezent, copilul se simte bine, însă va rămâne următoarea perioadă în spital.
Anunţaţi cu privire la acest incident, poliţiştii din Argeş au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de lovire. Totodată, şi Inspectoratul Şcolar a trimis la şcoala din Costeşti o echipă care să verifice ce s-a întâmplat.
Inspectorul şcolar general Dumitru Tudosoiu a declarat pentru Libertatea că cei de la IŞJ vor să vadă inclusiv dacă există imagini surprinse pe camerele de supraveghere ale şcolii.

Citește și: VIDEO | Imagini cu momentul în care Mihai Goţiu a fost lovit cu pumnul de Mirel Palada într-o pauză publicitară


 Foto: Arhivă
Loading...
Comentarii