De Mihai Niculescu,

Constantin Bejan a fost eliberat condiţionat în 2016, și mai are la activ o condamnare de 7 ani, primită recent pentru tâlhărie, însă care nu este definitivă. Individul este în arest preventiv după ce a mers cu cuțitul la brâu chiar în secția de Poliție, pe 29 martie 2018, atunci când a fost citat în calitate de suspect, în dosarul de tâlhărie, arată ziaruldeiasi.ro.

Agenţii de Poliţie care l-au percheziţionat au găsit asupra lui Bejan un cuţit metalic, cu lungimea lamei de 11 centimetri şi lungimea totală de 29 de centimetri.

Este evidentă perseverenţa inculpatului în comiterea de infracţiuni contra patrimoniului în scopul obţinerii de venituri, iar condamnările dispuse faţă de inculpat, pe parcursul mai multor ani, pentru săvârşirea unor infracţiuni îndreptate împotriva patrimoniului şi a persoanei, atestă adoptarea de către acesta a unui stil de viaţă specific, caracterizat prin săvârşirea de fapte antisociale în scopul obţinerii de venituri în mod facil, în detrimentul încadrării în muncă sau al desfăşu­ră­rii unor activităţi licite prin care să îşi poată asigura mijloacele de trai necesare“, au arătatt judecătorii, în motivarea sentinţei de condamnare, potrivit sursei citate.

Sursa foto: ziaruldeiasi.ro


Citește și: DATE OFICIALE | Peste 47% din maşinile Poliţiei Române şi-au depăşit norma de casare de două ori! Poliţiştii încă pleacă în misiuni cu Dacii 1310, Solenza şi autospeciale ARO fabricate în anii 90!


Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează
HOROSCOP

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează